TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Urbanista Los Angeles spiller til evig tid

Urbanista Los Angeles lades med solceller.

forfatter
Publisert 15.04.21 - 12:00

Urbanistas nye trådløse hodetelefoner med støydemping, heter Los Angeles fordi ser skinner solen hele tiden. Lett omskrevet kunne vi sagt at Urbanista Los Angeles spiller hele tiden, og det er ikke langt fra sannheten det heller.

For med med solceller på hodebøylen, suger de til seg energi, og holder det gående så lenge det finnes lys.

Hodetelefonene bruker et solcellemateriale kalt Powerfoyle fra svenske Exeger, som er en lysfølsom folie, som er i stand til å generere ladestrøm til batteriene. Urbanista hevder at man kan lade både fra sollyset ute, og fra lys inne, og så lite som 1000 lux kan være nok. Èn time i solen skal rekke til tre timers spilletid, og batterikapasiteten er oppgitt til 50 timer.

Er det overskyet rekker en time utendørs til to timers spilletid, for da er det mindre lys som genererer mindre strøm.

Hodetelefonene har aktiv støydemping, medhør i en såkalt Ambient Sound Mode, og kan lades via USB-C-porten.

Prisen er oppgitt til 1999 kr, og de er i butikk i god tid før våren transformeres til sommer.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde