Nyhet

Urbanears Alby og Luma

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Skrevet av / 13.05.20 - 10:39
Urbanears Alby og Luma

Man kan spare mye på å velge trådløse ørepropper uten støydemping, og det er akkurat hva man gjør med Urbanears første par med trådløse ørepropper. Her dreier det seg om to par, grunnleggende like, men men ulik batterikapasitet.

Urbaneras Luma og Urbanears Alby kommer til sommeren i mørk grå, hvit, sjøgrønt og fiolett, og prisene starter like under tusenlappen.

Betydelig billigere enn Apples AirPods altså.

Les også om: Helt trådløse budsjettpropper

Urbaneras Luma og Alby kommer med hvert sitt etui i samme farger som øreproppene, og etuiene har batterier innebygget, som lader proppene når de legges på plass.

De har begge Bluetooth 5.0 og to timers ladetid, men mens den rimeligere Alby har to mokrofoner og opptil 15 timers batteritid, har den 300 kr dyrere Luma fire mikrofoner, og opptil 25 timers batteritid.

Velger man den dyreste varianten, får man også sensorer som stopper og starter musikken når man tar ut og setter inn proppene igjen.

Etuiet som følger med Luma kan lades trådløst fra en ladeplate, men begge skal ha samme drivere på innsiden, så lydkvaliteten er det neppe forskjell på.

Det følger med ekstra silikonpropper i ulike størrelser, for bedre tilpasning til ørene, noe som er essensielt for best mulig lyd. Passiv støydemping får man også, når proppene sitter skikkelig i ørene.

Urbaneras Luma og Alby er i butikkene i sommer.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top