Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Urbanears Alby og Luma

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Man kan spare mye på å velge trådløse ørepropper uten støydemping, og det er akkurat hva man gjør med Urbanears første par med trådløse ørepropper. Her dreier det seg om to par, grunnleggende like, men men ulik batterikapasitet.

Urbaneras Luma og Urbanears Alby kommer til sommeren i mørk grå, hvit, sjøgrønt og fiolett, og prisene starter like under tusenlappen.

Betydelig billigere enn Apples AirPods altså.

Les også om: Helt trådløse budsjettpropper

Urbaneras Luma og Alby kommer med hvert sitt etui i samme farger som øreproppene, og etuiene har batterier innebygget, som lader proppene når de legges på plass.

De har begge Bluetooth 5.0 og to timers ladetid, men mens den rimeligere Alby har to mokrofoner og opptil 15 timers batteritid, har den 300 kr dyrere Luma fire mikrofoner, og opptil 25 timers batteritid.

Velger man den dyreste varianten, får man også sensorer som stopper og starter musikken når man tar ut og setter inn proppene igjen.

Annonse

Etuiet som følger med Luma kan lades trådløst fra en ladeplate, men begge skal ha samme drivere på innsiden, så lydkvaliteten er det neppe forskjell på.

Det følger med ekstra silikonpropper i ulike størrelser, for bedre tilpasning til ørene, noe som er essensielt for best mulig lyd. Passiv støydemping får man også, når proppene sitter skikkelig i ørene.

Urbaneras Luma og Alby er i butikkene i sommer.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Rimeligere alternativ til Apple AirPods

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.