Urbanears Alby og Luma

Rimeligere alternativ til Apple AirPods
Annonse
Annonse
forfatter

Man kan spare mye på å velge trådløse ørepropper uten støydemping, og det er akkurat hva man gjør med Urbanears første par med trådløse ørepropper. Her dreier det seg om to par, grunnleggende like, men men ulik batterikapasitet.

Urbaneras Luma og Urbanears Alby kommer til sommeren i mørk grå, hvit, sjøgrønt og fiolett, og prisene starter like under tusenlappen.

Betydelig billigere enn Apples AirPods altså.

Les også om: Helt trådløse budsjettpropper

Urbaneras Luma og Alby kommer med hvert sitt etui i samme farger som øreproppene, og etuiene har batterier innebygget, som lader proppene når de legges på plass.

De har begge Bluetooth 5.0 og to timers ladetid, men mens den rimeligere Alby har to mokrofoner og opptil 15 timers batteritid, har den 300 kr dyrere Luma fire mikrofoner, og opptil 25 timers batteritid.

Velger man den dyreste varianten, får man også sensorer som stopper og starter musikken når man tar ut og setter inn proppene igjen.

Etuiet som følger med Luma kan lades trådløst fra en ladeplate, men begge skal ha samme drivere på innsiden, så lydkvaliteten er det neppe forskjell på.

Det følger med ekstra silikonpropper i ulike størrelser, for bedre tilpasning til ørene, noe som er essensielt for best mulig lyd. Passiv støydemping får man også, når proppene sitter skikkelig i ørene.

Urbaneras Luma og Alby er i butikkene i sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.