Ørepropper

Tyske Ultrasone vet en del om hodetelefoner. Når de nå lanserer ørepropper, er det bare å være lutter øre.
forfatter

Gode ørepropper koster en del, og Ultrasone Tio og IQ til 350 og 650 Euro, bør derfor være bra saker. De er begge laget for portabelt bruk, og skal fungere fint med en smartmobil. Toppmodellen IQ i lettmetall, bruker to elementer og kombinerer et såkalt balansert armatur med et dynamisk 8 mm element.

Slik mener Ultrasone at de lykkes med en sømløs og dynamisk gjengivelse fra topp til bunn.

Toppmodellen har en følsomhet på 106 dB og elektrisk motstand på 20 ohm, hvilket betyr at den lett kan drives av en smartmobil. At den har avtagbar kabel er en åpenbar fordel, og den ene av de to medfølgende kablene, har knapper og mik, for fjernstyring av mobilen.

Det har også Tio, som bruker ett balansert armaturelement, og har 18 ohms motstand og 106 dB følsomhet.

Tio er støpt i aluminium, og begge øreproppene kan brukes med Ultrasones Android-app, som gir deg styring av musikkspillingen og hvor man kan programmere funksjonene man ønsker å bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.