Hi-Fi:

Tyske Ultrasone har spesialisert seg på hodetelefoner til hifi og profesjonelt bruk. Men Ultrasone Edition 10 er bare for de få som rekker å skaffe seg et sett før det blir utsolgt.

De påkostede hodetelefonene blir nemlig bare laget i 2010 eksemplarer. Til en pris av 2000 Euro. Ultrasone har ikke spart på noe, de har selvsagt brukt sin patenterte S-Logic-Plus teknologi som skaper mer romfølelse fra hodetelefoner, enn vanlig er.
I Ultrasone Edition 10 er nemlig de 40 mm store titanbelagte elementene plassert slik at lyden reflekteres i ytterøret før lyden fanges opp av trommehinnen og innerøret.
Øreklokkene er laget i ruthenium, et platinalignende materiale og palladium, som er lett og har høy slitestyrke. Etiopisk lammeskinn er brukt i øreputene, og treverk er lagt inn i klokkene som dekor. Hodetelefonene leveres i en trekoffert, og skulle man føle seg fristet, er det Benum AS man skal kontakte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.