UE gir deg lyd og ørebeskyttelse

Denne lille boksen kobler du til øreproppene for å få litt bedre ytelse, og samtidig beskyttet du ørene.

Skrevet av / 22.01.15 - 11:24
UE gir deg lyd og ørebeskyttelse

Hvert fall er det hva Ultimate Ears sier om Sound Gard. Det er en liten boks du legger i lommen eller hekter i beltet, som kobles mellom øreproppene – eller hodetelefonene, og lydkilden. For eksempel en mobil, eller som i pressemeldingen fra UE; En trådløs sender for scenebruk.

For boksen er utviklet for at musikere som står på en scene med monitorplugger i ørene, ikke skal få spikes eller feedback rett i øret, noe som kan både gjøre vondt og i verste fall skade hørselen.

Men den lille batteridrevne boksen, skal også gi litt bedre lyd i form av impedanstilpasning av ørepluggene. Den koster 1300 kr og er i salg nå.

belt_clip

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top