Hodetelefoner

In-ear-hodetelefonene Synchros Reflect er spesiallaget for løpeturen.
forfatter

Øreproppene Synchros Reflect fra JBL hevdes å være ideell for løping, turgåing, sykling og generell trening.

I tillegg til standardversjonen Synchros Reflect finnes også den trådløse Synchros Reflect BT, som eliminerer kabelkluss under treningen. Batteritid er på fem timer. Med begge modeller loves vi god lyd, og en fast og komfortabel passform.

JBL_Synchros_Reflect

Øretupper i tre størrelser er inkludert, slik at du kan finne den som passer best til ditt øre. En ørebøyle gir en ekstra sikkerhet mot at proppene faller ut.

Lengden på kabelen er justerbar, og innebygde magneter gjør at øreproppene sitter sammen når de ikke er i bruk.

Både øreproppene og kablene skal tåle fuktighet og svette.

Synchros Reflect vil koste 599 kroner, mens Synchros Reflect BT kommer på 899 kroner. Begge lanseres rundt den 20. juni.

nordic.harman.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.