Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløst og støyfritt

Ledninger er noe herk. Det samme er støy. Sennheiser gjør noe med det på sine råeste trådløse hodetelefoner.

Skrevet av / 01.09.16 - 14:29
Trådløst og støyfritt

Med forbedret Noisegard støykansellering skal Sennheisers nye trådløse Bluetooth-hodetelefoner, PXC 550 Wireless, friste kresne ører. De er laget for folk som reiser mye, og trenger støydemping i kombinasjon med god lyd.

Som for eksempel Sennheiser Momentum On Ear Wireless. Den testen leser du her.

Den større PXC 550 Wireless, spiller opptil 30 timer på en batterilading, og funker sammen med Sennheisers app CapTune, hvor lytteren kan tilpasse lydinnstillingene etter egen smak. CapTune fungerer både som musikkavspiller og app for lydinnstillinger med equalizer, A/B-testing og SoundCheck.

De kan styres med på en berøringsflate på siden, og støtter ikke bare stemmestyring, men pauser musikken når man tar av seg hodetelefonene.

Noisegard-teknikken bruker fire mikrofoner som sender lyd utenfra til en prosessor som analyserer støy og lydnivå, og tilpasser hodetelefonenes støydemping til miljøet utenfor.

PXC 550 Wireless er tilgjengelig i butikk fra august, til 3 900 kr. Samme pris som dens argeste rival, Bose QC35, som vi også har testet.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top