Trådløse sportspropper fra JVC

Vannavvisende og trådløse ørepropper for vinterens treningsøkter.

Skrevet av / 30.11.15 - 09:10
Trådløse sportspropper fra JVC

JVC lover at HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth er ”skapt til knallhard trening i timevis og under alle forhold.” Så her er det bare å svette løs! Øreproppene lever opp til IPX4-standarden, noe som betyr at de både motstår svette, regn og støv og kan vaskes under springen etter bruk.

Vi snakker med andre ord om propper for hardcore sport og trening, og de skal dessuten gi oss ”optimal passform og komfort, takket være den fleksible og innovative gummikroken, som griper fast innvendig i øret.” Gummikroken skal sikre at hodetelefonene alltid blir sittende i øret, selv under stor fysisk aktivitet.

Med ultralette materialer veier de bare 15 gram. Lyden er visstnok ”i særklasse”, og med en pris på rundt tusenlappen er dette slettes ikke noe leketøy. Støy holdes effektivt ute, mens lavere frekvenser som f.eks. en bil som nærmer seg, fortsatt kan høres. Hodetelefonene har opptil 4,5 timers brukstid før batteriet må lades med den medfølgende USB-kabelen. Noe som tar 2,5 timer.

Fire farger er tilgjengelig. (Foto: Produsenten)
Fire farger er tilgjengelig. (Foto: Produsenten)

Mikrofon til samtaler
JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth tilkobles enkelt til smartmobilen eller nettbrettet. 3 knapper på ledningen starter, stopper og skifter låter, og den innebygde mikrofonen kan brukes til telefonsamtaler. Fire forskjellige farger er tilgjengelig, og puter i tre forskjellige størrelser følger med.

Prisen er 999 kroner.

jvc.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top