Hodetelefoner

Vannavvisende og trådløse ørepropper for vinterens treningsøkter.
Annonse
Annonse
forfatter

JVC lover at HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth er ”skapt til knallhard trening i timevis og under alle forhold.” Så her er det bare å svette løs! Øreproppene lever opp til IPX4-standarden, noe som betyr at de både motstår svette, regn og støv og kan vaskes under springen etter bruk.

Vi snakker med andre ord om propper for hardcore sport og trening, og de skal dessuten gi oss ”optimal passform og komfort, takket være den fleksible og innovative gummikroken, som griper fast innvendig i øret.” Gummikroken skal sikre at hodetelefonene alltid blir sittende i øret, selv under stor fysisk aktivitet.

Med ultralette materialer veier de bare 15 gram. Lyden er visstnok ”i særklasse”, og med en pris på rundt tusenlappen er dette slettes ikke noe leketøy. Støy holdes effektivt ute, mens lavere frekvenser som f.eks. en bil som nærmer seg, fortsatt kan høres. Hodetelefonene har opptil 4,5 timers brukstid før batteriet må lades med den medfølgende USB-kabelen. Noe som tar 2,5 timer.

Fire farger er tilgjengelig. (Foto: Produsenten)
Fire farger er tilgjengelig. (Foto: Produsenten)

Mikrofon til samtaler
JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth tilkobles enkelt til smartmobilen eller nettbrettet. 3 knapper på ledningen starter, stopper og skifter låter, og den innebygde mikrofonen kan brukes til telefonsamtaler. Fire forskjellige farger er tilgjengelig, og puter i tre forskjellige størrelser følger med.

Prisen er 999 kroner.

jvc.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
De trådløse høyttalerne SRS-RA5000 og SRS-RA3000 sprer lyden i alle retninger, og fyller hele rommet.
Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.