Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trådløse JBL-propper med langvarig batteri

De helt trådløse JBL Live 300TWS lover dessuten bra lyd.

Skrevet av / 15.04.20 - 13:15
Trådløse JBL-propper med langvarig batteri

Med sine helt nye trådløse ørepropper Live 300TWS satser JBL på batteritid. De viser til en undersøkelse de selv har gjort av drøyt to tusen personer, som viser at 91 prosent av unge brukere spiller musikk gjennomsnittlig mer enn 3 timer hver dag. Som betyr at batteritid er svært viktig.

JBL Live 300TWS
Live 300TWS i blått. Foto: JBL
Les også VIDEOANMELDELSE: Hvem kan slå AirPods Pro? Hvis du elsker ørepropper med god lyd, men hater ledninger, trenger du en av disse.

Derfor lover JBL at Live 300TWS kan spille alle dine spillelister både med kraft og plenty av basstrøkk – og at du får spilt listen igjennom.

Test: JBL Tune 220TWS – fargeglad alternativ til AirPods

JBL oppgir total batteritid til 20 timer, inkludert den ladbare oppbevaringsboksen du putter i lomma. Fordelingen er 6 timer i selve proppene, mens etuiet gir ytterligere 14 timer.

JBL Live 300TWS
Sammen med etuiet skal vi få 20 timers spilletid med Live 300TWS. Foto: JBL

Øreproppene er kompatible med telefonens stemmeassistent Google Assistant, og dessuten Amazon Alexa. Ikke et ord om Apple Siri. Aktiver talekommandoer ved å stryke fingeren nedover den ene øretelefonen.

Aktiv støyreduksjon finnes ikke, men den kanskje enda viktigere ambient passthrough, at man slipper igjennom omgivelseslyder) er på plass. Veldig kjekt når man ferdes i trafikken.

TalkThru-funksjonen lar deg gjøre det samme midlertidig med et lett trykk med fingeren, for eksempel når noen prøver å snakke til deg.

JBL Live 300TWS: Tilgjengelighet

Øreproppene kan kjøpes nå, for eksempel hos JBLs nettbutikk, hvor de koster 1500 kroner.

JBL_LIVE300TWS_White_
JBL Live 300 TWS kommer også i hvitt. Foto: JBL

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top