TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Trådløse hodetelefoner til iPhone

AKG K 840 KL er en lett og liten hodetelefon som passer til iPhone - og den virker fullstendig uten ledninger.

forfatter
Publisert 12.08.10 - 06:00


AKG K 840 KL bruker ikke Bluetooth som er så vanlig når man skal ha trådløse hodetelefoner til en mobiltelefon. I stedet har AKG valgt å bruke 2,4 GHz båndet for trådløs overføring, som har større båndbredde enn Bluetooth og plass til to kanaler i ukomprimert 16-bits lyd. Altså mange ganger bedre lydkvalitet enn Bluetooth, noe som kan sammenlignes med å plugge hodetelefonene direkte i CD-spilleren, i stedet for i en MP3-spiller.
De trådløse K 840 KL som veier beskjedne 145 gram, har en rekkevidde på 20 meter, og senderen kan kobles til alt fra en iPhone til et stereoanlegg.
De lukkede øreklokkene har knapper for volumjustering, slik at man slipper å lete etter fjernkontrollen mellom sofaputene, og de innebyggede batteriene kan spille to uker i strekk, på bare et par timers lading!
Hodetelefonene er i salg i løpet av september til 400 Euro, norsk pris er ikke kjent.
Harman Nordic

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend