TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløse Nokia hodetelefoner

Nokia Purity Pro trådløse hodetelefoner er produsert av Monster og myntet på Nokia Lumia smarttelefoner.

forfatter
Publisert 18.01.13 - 12:45

Monster står bak den raskt legendariske hodetelefonserien Beats by Dr. Dre, i tillegg til flere populære serier som bærer sitte eget merke. Men det mange ikke vet, er at de også lager hodetelefoner for mobilprodusent Nokia.

Purity Pro er den tredje modellen Monster produserer for Nokia, etter øreproppmodell Purity og utenpå-øret-modell Purity HD. Purity Pro er en hodetelefon som går rundt hele øret, og den er dessuten trådløs via bluetooth.

Nokia Purity Pro kommer i fire farger: rød, gul, svart og hvit, det samme som smartmobilen Nokia Lumia 920. Bluetooth-teknologien gjør at mobilen synkroniserer lett med hodetelefonene, og hvis telefonen ringer mens du hører på musikk, går den rett over i handsfree samtalemodus.

Hodetelefonene kommer i ulike farger.
Hodetelefonene kommer i ulike farger.

Hodetelefonene har en temmelig avansert form for aktiv støyreduksjon, med såkalt feed forward og feedback teknologi. Uten at det er forklart nærmere, innebærer det at bakgrunnsstøy både i form av sus og transienter som slag, dempes kraftig.

Nokia Purity Pro er sammenleggbar, og fungerer slik at den skrur seg automatisk av når den foldes, og på når den foldes ut.

Prisen ser ut til å bli rundt 2.000 kroner, lanseringsdato ennå ikke klar.

puritybymonster.com
nokia.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde