Trådløse Nokia hodetelefoner

Nokia Purity Pro trådløse hodetelefoner er produsert av Monster og myntet på Nokia Lumia smarttelefoner.
forfatter

Monster står bak den raskt legendariske hodetelefonserien Beats by Dr. Dre, i tillegg til flere populære serier som bærer sitte eget merke. Men det mange ikke vet, er at de også lager hodetelefoner for mobilprodusent Nokia.

Purity Pro er den tredje modellen Monster produserer for Nokia, etter øreproppmodell Purity og utenpå-øret-modell Purity HD. Purity Pro er en hodetelefon som går rundt hele øret, og den er dessuten trådløs via bluetooth.

Nokia Purity Pro kommer i fire farger: rød, gul, svart og hvit, det samme som smartmobilen Nokia Lumia 920. Bluetooth-teknologien gjør at mobilen synkroniserer lett med hodetelefonene, og hvis telefonen ringer mens du hører på musikk, går den rett over i handsfree samtalemodus.

Hodetelefonene kommer i ulike farger.
Hodetelefonene kommer i ulike farger.

Hodetelefonene har en temmelig avansert form for aktiv støyreduksjon, med såkalt feed forward og feedback teknologi. Uten at det er forklart nærmere, innebærer det at bakgrunnsstøy både i form av sus og transienter som slag, dempes kraftig.

Nokia Purity Pro er sammenleggbar, og fungerer slik at den skrur seg automatisk av når den foldes, og på når den foldes ut.

Prisen ser ut til å bli rundt 2.000 kroner, lanseringsdato ennå ikke klar.

puritybymonster.com
nokia.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.