TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløse hodetelefoner fra Blue

De støydempende Satellite er markedets første trådløse hodetelefoner med to drivere i hver ørekopp.

forfatter
Publisert 12.01.17 - 11:55

Blue Satellite bruker to høyttalerelementer i hver ørekopp: ett til støyreduksjon og ett til lyd. Tanken er at støyreduksjonen skal være best mulig, uten at det går utover dynamikken og renheten i musikkgjengivelsen. Det beste fra begge verdener, med andre ord. Elementet som brukes til musikk har en diameter på 44 millimeter, 10 prosent mer enn vanlig. Dette kan gi en mer uanstrengt og dynamisk lydgjengivelse enn vanlig.

For å være sikker på best mulig lyd over Bluetooth, støttes aptX-kodeken, som gir mer effektiv komprimering av lyden og dermed bedre lyd med begrenset båndbredde. Bruker du iPhone gjelder ikke aptX, men Apples AAC-format gjør i virkeligheten samme nytten.

Vi loves at Blue har satt komforten i høysetet, og Satellite kan brettes sammen på reisen.

En tre meter lang lydkabel følger med, om man vil forbikoble Bluetooth. Du kan da enten bruke den innebygde forsterkeren i ett av to moduser (ON og ON+ for ekstra bass), eller skru den helt av, skulle du ønske å drive hodetelefonene med en ekstern forsterker.

Om tidspunktet for lansering får vi bare vite at hodetelefonen kommer i handelen i 2017. Ingenting om pris.

bluemic.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde