Hodetelefoner

De støydempende Satellite er markedets første trådløse hodetelefoner med to drivere i hver ørekopp.
forfatter

Blue Satellite bruker to høyttalerelementer i hver ørekopp: ett til støyreduksjon og ett til lyd. Tanken er at støyreduksjonen skal være best mulig, uten at det går utover dynamikken og renheten i musikkgjengivelsen. Det beste fra begge verdener, med andre ord. Elementet som brukes til musikk har en diameter på 44 millimeter, 10 prosent mer enn vanlig. Dette kan gi en mer uanstrengt og dynamisk lydgjengivelse enn vanlig.

For å være sikker på best mulig lyd over Bluetooth, støttes aptX-kodeken, som gir mer effektiv komprimering av lyden og dermed bedre lyd med begrenset båndbredde. Bruker du iPhone gjelder ikke aptX, men Apples AAC-format gjør i virkeligheten samme nytten.

Vi loves at Blue har satt komforten i høysetet, og Satellite kan brettes sammen på reisen.

En tre meter lang lydkabel følger med, om man vil forbikoble Bluetooth. Du kan da enten bruke den innebygde forsterkeren i ett av to moduser (ON og ON+ for ekstra bass), eller skru den helt av, skulle du ønske å drive hodetelefonene med en ekstern forsterker.

Om tidspunktet for lansering får vi bare vite at hodetelefonen kommer i handelen i 2017. Ingenting om pris.

bluemic.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.