Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Aktiv støydemping fra Montblanc

Trådløse hodetelefoner for stilbevisste.

Skrevet av / 20.03.20 - 10:59
Aktiv støydemping fra Montblanc

I en verden hvor snart alle a- og b-artister har klistret navnet sitt på hodetelefoner, er det knapt oppsikktsvekkende når Adidas, Leica eller Ferrari slenger logoen sin på et par og tar steget inn i det hurtig voksende markedet. For hvem vil vel ikke være med å tjene penger i et marked som bare øker og øker?

Kynisk sett kan man si at Montblanc bare er en av mange som slenger seg på karusellen, men Montblanc ville ikke vært Montblanc, om ikke denne satsingen var mer gjennomtenkt.

De er best kjent for sine fine fyllepenner, og lærvarer som lommebøker og bager, og det er ikke lenge siden de også ble en klokkeprodusent.

Nå, når turen uunngåelig er kommet til hodetelefoner, har Montblanc valgt å konsultere Alex Rosson som blant annet har jobbet med Audeze i California.

Han har hjulpet Montblanc med det tekniske, for som man ser av bildene, har de selv stålkontroll på designet. MB 01 kalles de, og de lukkede øreklokkene med Bluetooth (5.0 og aptX), har aktiv støydemping, mikrofon, og en oppgitt batteritid på mer enn 20 timer. Elementene er 40mm store og drives av neodymium-magneter, og på utsiden av øreklokkene, er det berøringspunkter for å styre musikken og svare på oppgringninger.

MB 01 koster 6475 kr, og er dermed blant de dyreste trådløse hodetelefonene med støydemping, og definitivt blant de stiligste vi har sett.

De leveres i hvit eller sort med alufargede detaljer, eller sort med messingfargede detaljer, helt på linje med fargevalget på Montblancs klassiske fyllepenner i Meisterstûck-serien.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top