Trådløs hodetelefon fra B&O Play

BeoPlay H7 er en trådløs hodetelefon med berøringsfunksjon og lang batteritid.

Skrevet av / 20.10.15 - 09:41
Trådløs hodetelefon fra B&O Play

Bang & Olufsen har føyet ennå et medlem til B&O Play-serien. Det gjelder hodetelefonen BeoPlay H7, som er trådløs og har et oppladbart batteri med inntil 20 timers spilletid.

H7 legger seg midt imellom den kablede H6 og den trådløse H8 med aktiv støyreduksjon. I likhet med disse er komforten i høysetet, i tillegg til materialevalg i luksusklassen.

Ørekoppene og hodebøylen er i aluminium og øreputene i hukommelsesskum betrukket med mykt lammeskinn. De utskiftbare batteriene klarer opp til 20 timers trådløs avspilling. Og glemmer man å skru av hodetelefonen, aktiveres batterisparefunksjonen automatisk etter 15 minutter.

Det er ingen knapper på H7. Med enkle bevegelser på den berøringsfølsomme ørekoppen kan man styre musikken og besvare samtaler – også med hansker på.

Foto: B&O Play
Foto: B&O Play

BeoPlay-serien henvender seg til en noe yngre kundegruppe enn B&O’s tradisjonelle produkter. De beskrives som «musikkelskere, som vil ha de beste produktene på markedet. De er innovative, kompromissløse og i konstant bevegelse.»

Pris og tilgjengelighet
BeoPlay H7 koster 3.999 kroner, og er tilgjengelig i svart og naturfarget.

Vi kommer tilbake med test litt senere.

BeoPlay

BeoPLay H7 fås i sort og natur/aluminium. Foto: B&O Play
BeoPLay H7 er tilgjengelig i svart og natur/aluminium. Foto: B&O Play

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top