IFA 2011

Sennheiser RS220 er ikke som andre trådløse hodetelefoner.
forfatter

Trådløse hodetelefoner lyder ikke like bra som hodetelefoner med ledning,men de er praktiske. Sennheiser har skjønt det og har jobbet med en trådløs hodetelefon med lydkvalitet i toppklassen.

RS220 er resultatet, og den benytter seg av en ny digital overføringsteknologi, kalt Direct Sequence Spread Spectrum – DSSS – som skal løfte lydkvaliteten markert.

RS220 består av en trådløs hodetelefon med knapper for volum, balanse og kanalvalg, som benytter ladbare batterier med en spilletid på 6-8 timer.

Basestasjonen med sender og lader gir RS220 en rekkevidde på 100 meter utendørs, og opp til 30 meter innendørs. Den har vanlige analoge lydinnganger, optisk og koaksiale digitale lydinnganger, og vil koste i underkant av 4.000 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.