TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløs high-end

Sennheiser RS220 er ikke som andre trådløse hodetelefoner.

forfatter
Publisert 04.09.11 - 16:04

Trådløse hodetelefoner lyder ikke like bra som hodetelefoner med ledning,men de er praktiske. Sennheiser har skjønt det og har jobbet med en trådløs hodetelefon med lydkvalitet i toppklassen.

RS220 er resultatet, og den benytter seg av en ny digital overføringsteknologi, kalt Direct Sequence Spread Spectrum – DSSS – som skal løfte lydkvaliteten markert.

RS220 består av en trådløs hodetelefon med knapper for volum, balanse og kanalvalg, som benytter ladbare batterier med en spilletid på 6-8 timer.

Basestasjonen med sender og lader gir RS220 en rekkevidde på 100 meter utendørs, og opp til 30 meter innendørs. Den har vanlige analoge lydinnganger, optisk og koaksiale digitale lydinnganger, og vil koste i underkant av 4.000 kroner.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde