TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Tiësto hodetelefoner fra AKG

AKG teamer opp med DJ-legenden Tiësto for å lage hodetelefoner til hardhendt bruk.

forfatter
Publisert 25.09.12 - 11:30

Nederlandske Tijs Verwest, bedre kjent som DJ Tiësto, er en levende legende for de fleste trance-interesserte der ute.  Han ble verdenskjent også utenfor trance-miljøet da han i 2004 komponerte og spilte musikken til åpningsseremonien i Sommer-OL 2004 i Athen. Tiësto er i dag en av verdens best betalte DJ-er, og tilbringer store deler av året på turné i USA, Asia og Europa.

For en dreven discjockey er gode og solide hodetelefoner selvfølgelig et must,

og nå har Tiesto slått seg sammen med den østerikske produsenten AKG for å fronte deres siste kolleksjon.

Tiesto-serien består av tre hodetelefoner, som alle er av lukket design for å slippe inn minst mulig støy – uunnværlig i situasjoner hvor  du har titusenvis av elleville tilskuere som hyller deg oppe på scenen, mens du mikser overgangen til neste låt…

Den billigste modellen heter K67 Tiesto og er en kompakt hodetelefon beregnet til å gå ovenpå øret. Øreklokkene er lukkede og bruker 40mm drivere. De kan enkelt foldes sammen til å ta minst mulig plass.

K167 Tiesto er en større modell som også bruker 40mm elementer, men med øreklokker som går helt utenpå ørene.

Toppmodellen K267 er sannsynligvis Tiestos egen favoritt. Den har en kraftigere utførelse i anodisert aluminium, og bruker større 50mm elementer for ekstra lydtrykk. Hodetelefonene har også en hendig Dual-plug løsning som lar deg plugge inn kabelen på begge sider. K267 har også justerbar bass boost slik at du selv kan tilpasse bassnivået fra låt til låt.

Priser:

K67 Tiesto: ca 1.000 kr

K167 Tiesto; ca 2.000 kr

K267 Tiesto: ca 3.000 kr

www.akg.com 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend