Tiësto hodetelefoner fra AKG

AKG teamer opp med DJ-legenden Tiësto for å lage hodetelefoner til hardhendt bruk.
forfatter

Nederlandske Tijs Verwest, bedre kjent som DJ Tiësto, er en levende legende for de fleste trance-interesserte der ute.  Han ble verdenskjent også utenfor trance-miljøet da han i 2004 komponerte og spilte musikken til åpningsseremonien i Sommer-OL 2004 i Athen. Tiësto er i dag en av verdens best betalte DJ-er, og tilbringer store deler av året på turné i USA, Asia og Europa.

For en dreven discjockey er gode og solide hodetelefoner selvfølgelig et must,

og nå har Tiesto slått seg sammen med den østerikske produsenten AKG for å fronte deres siste kolleksjon.

Tiesto-serien består av tre hodetelefoner, som alle er av lukket design for å slippe inn minst mulig støy – uunnværlig i situasjoner hvor  du har titusenvis av elleville tilskuere som hyller deg oppe på scenen, mens du mikser overgangen til neste låt…

Den billigste modellen heter K67 Tiesto og er en kompakt hodetelefon beregnet til å gå ovenpå øret. Øreklokkene er lukkede og bruker 40mm drivere. De kan enkelt foldes sammen til å ta minst mulig plass.

K167 Tiesto er en større modell som også bruker 40mm elementer, men med øreklokker som går helt utenpå ørene.

Toppmodellen K267 er sannsynligvis Tiestos egen favoritt. Den har en kraftigere utførelse i anodisert aluminium, og bruker større 50mm elementer for ekstra lydtrykk. Hodetelefonene har også en hendig Dual-plug løsning som lar deg plugge inn kabelen på begge sider. K267 har også justerbar bass boost slik at du selv kan tilpasse bassnivået fra låt til låt.

Priser:

K67 Tiesto: ca 1.000 kr

K167 Tiesto; ca 2.000 kr

K267 Tiesto: ca 3.000 kr

www.akg.com 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.