TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Technics EAH-A800

Får støydemping fra øverste hylle.

forfatter
Publisert 04.01.22 - 19:46

Mange produsenter slåss om å lage de beste trådløse hodetelefonene med støydemping. Så langt har Sony og Bose lyktes godt, men det har også Beyerdynamic, B&O og ikke minst Apple også gjort. Dog i en høyere prisklasse.

Men Technics vil også være med, og lanserer EAH-A800 foreløpig uten veiledende pris. Den får vi vite når det nærmer seg salg av Technics EAH-A800 i løpet av februar.

Enn så lenge vet vi at Technics selv mener at de har klasseledende støydemping – de kaller det Dual Hybrid Noise Cancelling Technology – som kombinerer et analogt og et digitalt filter med en feedback og en feedforward mikrofon.

De forteller også fire mikrofoner skal gi bedre talekvalitet på samtaler, og lydkvaliteten er ivaretatt av to 40mm elementer med hvert sitt Acoustic Control Chamber som kontrollerer luftstrømmen for bedre bassrespons, og romfølelse.

Hodetelefonene har også fått film-polymer kondensatorer av samme kvalitet som Technics bruker i forsterkerne, og de støtter High-Resolution Audio Quality via Bluetooth –  og LDAC som gir opptil 96 kHz/24 bit via Bluetooth.

En annen, fiffig, detalj, er muligheten for  veksle mellom to samtaler. For eksempel kan man snakke med noen på webmøte, og trykke samtaleknappen for å bytte til mobilsamtale.

Her får man også støydemping med medhør med Attention Mode, og Natural Ambient Mode som slipper gjennom litt av lydene utenfor i tillegg til full støydemping.

Batteritiden er oppgitt til 50 timer, med musikk, og 30 timer med tale.

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
T+A hodetelefoner: Toppmodellen er en drøm Når T+A lager hodetelefoner, så mener de alvor. Toppmodellen Solitaire P er rene kunstverket.
En mer tilgjengelig hodetelefon fra Meze Meze ønsker med 109 Pro å tilby mange av kvalitetene fra sine flaggskip, til en mye lavere pris.
10 helt trådløse ørepropper til en tusenlapp Hvilke trådløse ørepropper er best, når du helst vil bruke pengene på noe helt annet? Og bør man prioritere støykansellering i budsjettklassen? Les vår test!
Endelig slipper de trådløse ørepropper med støydemping Beyerdynamic Free Byrd er utrolig nok deres første helt trådløse.
Ikke dra på ferie uten en av disse hodetelefonene Musikk er viktig hele året, men spesielt om sommeren er hodetelefoner et must. Her er våre favoritter med støykansellering.
Endelig CD-kvalitet over Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse øreproppene med aptX Lossless.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend