Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Technics EAH-A800

Får støydemping fra øverste hylle.

Skrevet av / 04.01.22 - 19:46
Technics EAH-A800

Mange produsenter slåss om å lage de beste trådløse hodetelefonene med støydemping. Så langt har Sony og Bose lyktes godt, men det har også Beyerdynamic, B&O og ikke minst Apple også gjort. Dog i en høyere prisklasse.

Men Technics vil også være med, og lanserer EAH-A800 foreløpig uten veiledende pris. Den får vi vite når det nærmer seg salg av Technics EAH-A800 i løpet av februar.

Enn så lenge vet vi at Technics selv mener at de har klasseledende støydemping – de kaller det Dual Hybrid Noise Cancelling Technology – som kombinerer et analogt og et digitalt filter med en feedback og en feedforward mikrofon.

De forteller også fire mikrofoner skal gi bedre talekvalitet på samtaler, og lydkvaliteten er ivaretatt av to 40mm elementer med hvert sitt Acoustic Control Chamber som kontrollerer luftstrømmen for bedre bassrespons, og romfølelse.

Hodetelefonene har også fått film-polymer kondensatorer av samme kvalitet som Technics bruker i forsterkerne, og de støtter High-Resolution Audio Quality via Bluetooth –  og LDAC som gir opptil 96 kHz/24 bit via Bluetooth.

En annen, fiffig, detalj, er muligheten for  veksle mellom to samtaler. For eksempel kan man snakke med noen på webmøte, og trykke samtaleknappen for å bytte til mobilsamtale.

Her får man også støydemping med medhør med Attention Mode, og Natural Ambient Mode som slipper gjennom litt av lydene utenfor i tillegg til full støydemping.

Batteritiden er oppgitt til 50 timer, med musikk, og 30 timer med tale.

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Scroll to Top