TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

T+A Solitaire P

Prisen er ikke det eneste som er heftig.

forfatter
Publisert 04.02.20 - 11:27

Sant å si har ingen av oss savnet hodetelefoner fra tyske T+A. De har alltid vært best på forsterkere, DAC-er og annen elektronikk, og de lager noen aldeles sinnsykt bra høyttalere.

Men hodetelefoner? Niks.

Det har de aldri drevet med, men når de nå lanserer sine første gjør det det med stil.

T+A Solitaire P er bygget rundt en planarmembran de har utviklet selv, og for å drive hodetelefonene har de likegodt laget sin egen hodetelefonforsterker også.

De åpne hodetelefonen er ikke så lett å drive med en iPhone, så T+A laget HA200 for å ha en best mulig match til hodetelefonene. Forsterkeren som har innebygget digitalomvandler, kan fint brukes med andre hodetelefoner, og den har tilkoblinger for flere lydkilder.

HA200 har to optiske og to koaksiale innganger, USB, BNC og 110 ohms balansert, i tillegg har den en balansert og en ubalansert analog inngang, og man kan koble tre hodetelefoner til utgangene på fronten. Hvor to av dem er balanserte, som man kan skimte av bildet over.

DAC-en støtter forresten opptil 32-bit/768 kHz PCM-lyd og DSD1024-filer.

Hodetelefonene er klare for markedet i mars 2020, priset til 4800 Euro, mens HA200 slippes i april, til 6600 Euro. En kombinasjon til friske 110.000 kroner, sånn cirka.

Bør være mer enn bra.

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Forbasket bra fra Focal Focal Bathys er et "må ha"-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støykansellering.
Følg Lyd & Bilde