TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Super fra Hegel

Hør hvordan dine hodetelefoner faktisk låter!

forfatter
Publisert 06.02.14 - 14:00

Hegel Super er en hodetelefonforsterker freset ut av ett stykke børstet aluminium. Den skal bare kobles til datamaskinen, og hodetelefonen kobles til Super. Hegels forsterkerteknologi, som også er i Super, skal gi en langt rikere lyd, langt dypere og bedre bassgjengivelse og mere gain.

Hvordan kan det la seg gjøre? Svaret er komplekst, men det er to store forhindringer for å få optimal lyd fra dine hodetelefoner. Super angriper begge, sies det fra Hegel. Den første grunnen har å gjøre med støy. Ingen moderne datamaskiner er faktisk designet til å låte bra. De er designet for hastighet og allsidighet – og skaper en del bakgrunnsstøy. Ikke så mye at det er hørbart i seg selv, men nok til å tilsløre de finere detaljene i musikken – slik at alt lyder en smule kjedelig og flatt. Hegel Super bruker proprietær teknologi (designet in-house av Hegel), som drastisk reduserer støy. Så du kan høre alt som er å høre, lover produsenten.

HEGEL_super_0004a

For det andre har de forskjellige hodetelefoner på markedet meget forskjellige impedanser og er notorisk en vanskelig oppgave for en forsterker. Resultatet er at en normal hodetelefonforsterker vil fungere som en equalizer og låte vesentlig annerledes avhengig av hvilken hodetelefon som er tilkoblet. Hegels reference forsterkerteknologi sikrer at Super spiller med nøyaktig samme lydkarakteristikk på alle hodetelefoner: nemlig ingen lydkarakteristikk!

Og – det fungerer. Undertegnede har en Super og har prøvd den grundig. Jeg er meget begeistret for den!

Digitale innganger: micro USB
Utganger: 3,5mm minijack (analog) + optisk minijack (digital)
USB-grensesnitt: inntil 24-bit / 96 kHz, plug & play
Mål: 1,6 cm x 4,1 cm x 8,2 cm (HxBxD ).

Pris: 1.995 kr.

hegel.no

HEGEL_super_0151

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend