Hodetelefonforsterker

Hør hvordan dine hodetelefoner faktisk låter!
forfatter

Hegel Super er en hodetelefonforsterker freset ut av ett stykke børstet aluminium. Den skal bare kobles til datamaskinen, og hodetelefonen kobles til Super. Hegels forsterkerteknologi, som også er i Super, skal gi en langt rikere lyd, langt dypere og bedre bassgjengivelse og mere gain.

Hvordan kan det la seg gjøre? Svaret er komplekst, men det er to store forhindringer for å få optimal lyd fra dine hodetelefoner. Super angriper begge, sies det fra Hegel. Den første grunnen har å gjøre med støy. Ingen moderne datamaskiner er faktisk designet til å låte bra. De er designet for hastighet og allsidighet – og skaper en del bakgrunnsstøy. Ikke så mye at det er hørbart i seg selv, men nok til å tilsløre de finere detaljene i musikken – slik at alt lyder en smule kjedelig og flatt. Hegel Super bruker proprietær teknologi (designet in-house av Hegel), som drastisk reduserer støy. Så du kan høre alt som er å høre, lover produsenten.

HEGEL_super_0004a

For det andre har de forskjellige hodetelefoner på markedet meget forskjellige impedanser og er notorisk en vanskelig oppgave for en forsterker. Resultatet er at en normal hodetelefonforsterker vil fungere som en equalizer og låte vesentlig annerledes avhengig av hvilken hodetelefon som er tilkoblet. Hegels reference forsterkerteknologi sikrer at Super spiller med nøyaktig samme lydkarakteristikk på alle hodetelefoner: nemlig ingen lydkarakteristikk!

Og – det fungerer. Undertegnede har en Super og har prøvd den grundig. Jeg er meget begeistret for den!

Digitale innganger: micro USB
Utganger: 3,5mm minijack (analog) + optisk minijack (digital)
USB-grensesnitt: inntil 24-bit / 96 kHz, plug & play
Mål: 1,6 cm x 4,1 cm x 8,2 cm (HxBxD ).

Pris: 1.995 kr.

hegel.no

HEGEL_super_0151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.