Search
Generic filters

Super fra Hegel

Hør hvordan dine hodetelefoner faktisk låter!

Hegel Super er en hodetelefonforsterker freset ut av ett stykke børstet aluminium. Den skal bare kobles til datamaskinen, og hodetelefonen kobles til Super. Hegels forsterkerteknologi, som også er i Super, skal gi en langt rikere lyd, langt dypere og bedre bassgjengivelse og mere gain.

Hvordan kan det la seg gjøre? Svaret er komplekst, men det er to store forhindringer for å få optimal lyd fra dine hodetelefoner. Super angriper begge, sies det fra Hegel. Den første grunnen har å gjøre med støy. Ingen moderne datamaskiner er faktisk designet til å låte bra. De er designet for hastighet og allsidighet – og skaper en del bakgrunnsstøy. Ikke så mye at det er hørbart i seg selv, men nok til å tilsløre de finere detaljene i musikken – slik at alt lyder en smule kjedelig og flatt. Hegel Super bruker proprietær teknologi (designet in-house av Hegel), som drastisk reduserer støy. Så du kan høre alt som er å høre, lover produsenten.

HEGEL_super_0004a

For det andre har de forskjellige hodetelefoner på markedet meget forskjellige impedanser og er notorisk en vanskelig oppgave for en forsterker. Resultatet er at en normal hodetelefonforsterker vil fungere som en equalizer og låte vesentlig annerledes avhengig av hvilken hodetelefon som er tilkoblet. Hegels reference forsterkerteknologi sikrer at Super spiller med nøyaktig samme lydkarakteristikk på alle hodetelefoner: nemlig ingen lydkarakteristikk!

Og – det fungerer. Undertegnede har en Super og har prøvd den grundig. Jeg er meget begeistret for den!

Digitale innganger: micro USB
Utganger: 3,5mm minijack (analog) + optisk minijack (digital)
USB-grensesnitt: inntil 24-bit / 96 kHz, plug & play
Mål: 1,6 cm x 4,1 cm x 8,2 cm (HxBxD ).

Pris: 1.995 kr.

hegel.no

HEGEL_super_0151

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.