Støykansellerende hodesett for piloter

forfatter

Sennheiser S1 Digital er et hodesett spesielt utviklet for luftfart. Den digitale støykanselleringsteknologien NoiseGard analyserer støy utenfra presist, ved hjelp av et tastetrykk, for å kunne oppnå den absolutt beste støykanselleringen.

Hodesettet er dessuten laget med brukerkomfort i tankene. Kontakttrykket for øreklokkene er justerbart, og bøylen er spesielt tilpasset med komfortsone for briller.

Grensesnittet er av typen bluetooth, som normalt ikke gir veldig god lyd. Men Sennheiser har satset på tydeligere gjengivelse av stemme, med en brukertilpasset funksjon for diskantforsterkning.

Peak Level Protection beskytter pilotens hørsel mot kraftige signaltopper over 110 dB. Bommikrofonen skal sikre god taletydelighet. Den kompenserer for omgivelsesstøy og garanterer klar og tydelig taleoverføring, med en frekvensrespons på 100 til 10 000 Hz. Selve hodetelefonen har frekvensrespons på 20-16.000 Hz.

Utseendet er det BMW DesignWorks som står for, og vi innrømmer gjerne at vi liker det vi ser.

Norsk pris er ikke oppgitt, men i USA har produktet en veiledende utsalgspris på 1095 dollar. Det skulle ikke forundre oss om vi vil se en pris på mellom 8.000 og 10.000 kroner her til lands.

sennheisernordic.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.