TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Støykansellerende hodesett for piloter

forfatter
Publisert 02.08.11 - 13:58

Sennheiser S1 Digital er et hodesett spesielt utviklet for luftfart. Den digitale støykanselleringsteknologien NoiseGard analyserer støy utenfra presist, ved hjelp av et tastetrykk, for å kunne oppnå den absolutt beste støykanselleringen.

Hodesettet er dessuten laget med brukerkomfort i tankene. Kontakttrykket for øreklokkene er justerbart, og bøylen er spesielt tilpasset med komfortsone for briller.

Grensesnittet er av typen bluetooth, som normalt ikke gir veldig god lyd. Men Sennheiser har satset på tydeligere gjengivelse av stemme, med en brukertilpasset funksjon for diskantforsterkning.

Peak Level Protection beskytter pilotens hørsel mot kraftige signaltopper over 110 dB. Bommikrofonen skal sikre god taletydelighet. Den kompenserer for omgivelsesstøy og garanterer klar og tydelig taleoverføring, med en frekvensrespons på 100 til 10 000 Hz. Selve hodetelefonen har frekvensrespons på 20-16.000 Hz.

Utseendet er det BMW DesignWorks som står for, og vi innrømmer gjerne at vi liker det vi ser.

Norsk pris er ikke oppgitt, men i USA har produktet en veiledende utsalgspris på 1095 dollar. Det skulle ikke forundre oss om vi vil se en pris på mellom 8.000 og 10.000 kroner her til lands.

sennheisernordic.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde