Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Støyfrie Marshall hodetelefoner

Monitor er hodetelefoner for musikere og musikklyttere som vil høre bare musikken, og ikke noe støy utenfra.

Skrevet av / 11.01.13 - 08:00
Støyfrie Marshall hodetelefoner

Man trekker veksler på legendariske Marshall-forsterkeren, på hodetelefonene som bærer samme velkjente logo. Monitor kalles den allere nyeste modellen, og bortsett fra logoen, ser den ut som en hvilken som helst annen, sort hodetelefon. Men Marshall mener at Monitor er et bedre valg for de som trenger en komfortabel, lukket hodetelefon. Av den typen som holder støyen ute, og musikken inne.

Monitor kan klappes sammen og passer like fint sammen med smartmobilen, som i stereoanlegget, og leveres med to kabler. Den ene med mikrofon og fjernkontroll for styring av samtaler og musikk fra en smartmobil.

Hodetelefonene som er i salg fra april 2013, til €200, bruker Marshalls F.T.F-system, som skal gi lyttereren et fyldig lydbilde med mer dynamikk og balansert lyd, fra bass til diskant.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top