TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Støtter også trådløs lading

De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.

forfatter
Publisert 19.11.20 - 09:01

Her er RHAs skvett nye ørepropper, som de sier enda bedre enn tidligere generasjoer, og enda mer avansert. TrueControl ANC har aktiv støydemping Bluetooth aptX, og opptil 20 timer batteritid. Fordelt på fem timer i øreproppene, og 15 timer ekstra fra etuiet som har innebygget batteri som kan lades trådløs på en Qi-ladeplate.

Små mikrofoner på øreproppene sender lyden til en prosessor som regner ut støyspektrumet, og kompenserer deretter. Men brukeren selv kan også justere hvor mye støydemping det skal være, og hvor mye av lyden som skal komme gjennom i en såkalt Ambient-modus.

Men man kan også justere lyden til ens egne preferanser i RHA Connect-appen på mobilen, hvor man også kan stille inn støydempingen og Ambient-funksjonen.

Det er heller ikke nødvendig å ta dem ut av ørene hvis man skal snakke til noen. Trykk og hold fingeren på den venstre øreproppen for å stoppe musikken og aktivere full ambient-modus som skal gi klar tale i øreproppene uten at musikken forstyrrer.

Talemikrofonen som brukes til telefonsamtaler, har også støydemping for klarere lyd, og det følger med sju silikonproper i ulike størrelser, sånn at man finner et par som også gir komfort og samtidig passiv støydemping.

TrueControl ANC er i salg fra starten av desember, prisen er oppgitt til 300 Euro, drøyt 3000 kr, noe som plasserer dem midt i smørøyet med Sennheiser, Sony og Bose ørepropper.

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Black Week: De beste hodetelefon-kuppene Mye er på tilbud, men du vil også ha kvalitet. Her er de beste tilbudene vi har funnet så langt blant hodetelefoner og ørepropper.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Følg Lyd & Bilde