Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Støtter også trådløs lading

De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.

Skrevet av / 19.11.20 - 09:01
Støtter også trådløs lading

Her er RHAs skvett nye ørepropper, som de sier enda bedre enn tidligere generasjoer, og enda mer avansert. TrueControl ANC har aktiv støydemping Bluetooth aptX, og opptil 20 timer batteritid. Fordelt på fem timer i øreproppene, og 15 timer ekstra fra etuiet som har innebygget batteri som kan lades trådløs på en Qi-ladeplate.

Små mikrofoner på øreproppene sender lyden til en prosessor som regner ut støyspektrumet, og kompenserer deretter. Men brukeren selv kan også justere hvor mye støydemping det skal være, og hvor mye av lyden som skal komme gjennom i en såkalt Ambient-modus.

Men man kan også justere lyden til ens egne preferanser i RHA Connect-appen på mobilen, hvor man også kan stille inn støydempingen og Ambient-funksjonen.

Det er heller ikke nødvendig å ta dem ut av ørene hvis man skal snakke til noen. Trykk og hold fingeren på den venstre øreproppen for å stoppe musikken og aktivere full ambient-modus som skal gi klar tale i øreproppene uten at musikken forstyrrer.

Talemikrofonen som brukes til telefonsamtaler, har også støydemping for klarere lyd, og det følger med sju silikonproper i ulike størrelser, sånn at man finner et par som også gir komfort og samtidig passiv støydemping.

TrueControl ANC er i salg fra starten av desember, prisen er oppgitt til 300 Euro, drøyt 3000 kr, noe som plasserer dem midt i smørøyet med Sennheiser, Sony og Bose ørepropper.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Scroll to Top