Nyhet

Støtter også trådløs lading

De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.

Skrevet av / 19.11.20 - 09:01
Støtter også trådløs lading

Her er RHAs skvett nye ørepropper, som de sier enda bedre enn tidligere generasjoer, og enda mer avansert. TrueControl ANC har aktiv støydemping Bluetooth aptX, og opptil 20 timer batteritid. Fordelt på fem timer i øreproppene, og 15 timer ekstra fra etuiet som har innebygget batteri som kan lades trådløs på en Qi-ladeplate.

Små mikrofoner på øreproppene sender lyden til en prosessor som regner ut støyspektrumet, og kompenserer deretter. Men brukeren selv kan også justere hvor mye støydemping det skal være, og hvor mye av lyden som skal komme gjennom i en såkalt Ambient-modus.

Men man kan også justere lyden til ens egne preferanser i RHA Connect-appen på mobilen, hvor man også kan stille inn støydempingen og Ambient-funksjonen.

Det er heller ikke nødvendig å ta dem ut av ørene hvis man skal snakke til noen. Trykk og hold fingeren på den venstre øreproppen for å stoppe musikken og aktivere full ambient-modus som skal gi klar tale i øreproppene uten at musikken forstyrrer.

Talemikrofonen som brukes til telefonsamtaler, har også støydemping for klarere lyd, og det følger med sju silikonproper i ulike størrelser, sånn at man finner et par som også gir komfort og samtidig passiv støydemping.

TrueControl ANC er i salg fra starten av desember, prisen er oppgitt til 300 Euro, drøyt 3000 kr, noe som plasserer dem midt i smørøyet med Sennheiser, Sony og Bose ørepropper.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top