Støtter også trådløs lading

De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.
Annonse
Annonse
forfatter

Her er RHAs skvett nye ørepropper, som de sier enda bedre enn tidligere generasjoer, og enda mer avansert. TrueControl ANC har aktiv støydemping Bluetooth aptX, og opptil 20 timer batteritid. Fordelt på fem timer i øreproppene, og 15 timer ekstra fra etuiet som har innebygget batteri som kan lades trådløs på en Qi-ladeplate.

Små mikrofoner på øreproppene sender lyden til en prosessor som regner ut støyspektrumet, og kompenserer deretter. Men brukeren selv kan også justere hvor mye støydemping det skal være, og hvor mye av lyden som skal komme gjennom i en såkalt Ambient-modus.

Men man kan også justere lyden til ens egne preferanser i RHA Connect-appen på mobilen, hvor man også kan stille inn støydempingen og Ambient-funksjonen.

Det er heller ikke nødvendig å ta dem ut av ørene hvis man skal snakke til noen. Trykk og hold fingeren på den venstre øreproppen for å stoppe musikken og aktivere full ambient-modus som skal gi klar tale i øreproppene uten at musikken forstyrrer.

Talemikrofonen som brukes til telefonsamtaler, har også støydemping for klarere lyd, og det følger med sju silikonproper i ulike størrelser, sånn at man finner et par som også gir komfort og samtidig passiv støydemping.

Annonse

TrueControl ANC er i salg fra starten av desember, prisen er oppgitt til 300 Euro, drøyt 3000 kr, noe som plasserer dem midt i smørøyet med Sennheiser, Sony og Bose ørepropper.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.