TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Større hodetelefoner fra B&W

Endelig slipper Bowers & Wilkins de lukkede hodetelefonene P7, som omslutter øret og demper bedre. Lyden er neppe ille den heller.

forfatter
Publisert 18.09.13 - 09:01

De to andre, P5 og de små P3, er begge blant de fineste hodetelefonene i markedet. Men de demper ikke optimmalt fordi de ligger utenpå øret, og ikke rundt, slik hodetelefoner med store øreputer gjør. B&W P7 bør derfor være bedre egnet for de av oss som vil stenge støyen ute. Bonusen er at andre ikke hører så mye av musikken du hører i de store, lukkede øreklokkene.

Som ventet er P7 bygget i materialer av høy kvalitet, lettmetall, stål og skinn dominerer de mattsorte hodetelefonene.

Øreklokkenes åpning er rektangulær og former seg til hodet for å ligge godt rundt øret, mens B&W sier de har sørget for at den 40 mm store membranen innvendig har uniform avstand til øret, på  begge sider. Det skal gi et bedre stereoperspektiv, heter det.

b-w-p7-3

Hodetelefonene skal altså oppføre seg mer som høyttalere, med bedre lydopplevelse som resultat. De kan også brettes sammen for å ta mindre plass og leveres med avtakbar kabel, tilpasset mobilen. Slik at man kan holde en samtale med innringeren, og styre musikken fra fjernkontrollen på ledningen.

Vekten er 290 gram, følsomheten 111 dB og elektrisk motstand 22 ohm, med andre ord er de godt egnet til å plugges i mobilen og være med ut.

b-w-p7-1

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde