Search
Generic filters

Større hodetelefoner fra B&W

Endelig slipper Bowers & Wilkins de lukkede hodetelefonene P7, som omslutter øret og demper bedre. Lyden er neppe ille den heller.

De to andre, P5 og de små P3, er begge blant de fineste hodetelefonene i markedet. Men de demper ikke optimmalt fordi de ligger utenpå øret, og ikke rundt, slik hodetelefoner med store øreputer gjør. B&W P7 bør derfor være bedre egnet for de av oss som vil stenge støyen ute. Bonusen er at andre ikke hører så mye av musikken du hører i de store, lukkede øreklokkene.

Som ventet er P7 bygget i materialer av høy kvalitet, lettmetall, stål og skinn dominerer de mattsorte hodetelefonene.

Øreklokkenes åpning er rektangulær og former seg til hodet for å ligge godt rundt øret, mens B&W sier de har sørget for at den 40 mm store membranen innvendig har uniform avstand til øret, på  begge sider. Det skal gi et bedre stereoperspektiv, heter det.

b-w-p7-3

Hodetelefonene skal altså oppføre seg mer som høyttalere, med bedre lydopplevelse som resultat. De kan også brettes sammen for å ta mindre plass og leveres med avtakbar kabel, tilpasset mobilen. Slik at man kan holde en samtale med innringeren, og styre musikken fra fjernkontrollen på ledningen.

Vekten er 290 gram, følsomheten 111 dB og elektrisk motstand 22 ohm, med andre ord er de godt egnet til å plugges i mobilen og være med ut.

b-w-p7-1

 

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.