Hodetelefoner

Endelig slipper Bowers & Wilkins de lukkede hodetelefonene P7, som omslutter øret og demper bedre. Lyden er neppe ille den heller.
forfatter

De to andre, P5 og de små P3, er begge blant de fineste hodetelefonene i markedet. Men de demper ikke optimmalt fordi de ligger utenpå øret, og ikke rundt, slik hodetelefoner med store øreputer gjør. B&W P7 bør derfor være bedre egnet for de av oss som vil stenge støyen ute. Bonusen er at andre ikke hører så mye av musikken du hører i de store, lukkede øreklokkene.

Som ventet er P7 bygget i materialer av høy kvalitet, lettmetall, stål og skinn dominerer de mattsorte hodetelefonene.

Øreklokkenes åpning er rektangulær og former seg til hodet for å ligge godt rundt øret, mens B&W sier de har sørget for at den 40 mm store membranen innvendig har uniform avstand til øret, på  begge sider. Det skal gi et bedre stereoperspektiv, heter det.

b-w-p7-3

Hodetelefonene skal altså oppføre seg mer som høyttalere, med bedre lydopplevelse som resultat. De kan også brettes sammen for å ta mindre plass og leveres med avtakbar kabel, tilpasset mobilen. Slik at man kan holde en samtale med innringeren, og styre musikken fra fjernkontrollen på ledningen.

Vekten er 290 gram, følsomheten 111 dB og elektrisk motstand 22 ohm, med andre ord er de godt egnet til å plugges i mobilen og være med ut.

b-w-p7-1

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.