Hodetelefoner

Navigator er en ny hodetelefon fra Skullcandy, som er sammenleggbare og tilpasset smartmobilen. Kule å se på, er de også.
forfatter

Den større modellen har vi allerede testet. Aviator heter den, og et hyggelig bekjentskap var den også. Testen leser du her. Aviator er en mindre og rimeligere modell, men i samme støpning. Designet er definitivt i pilotklassen, og legger du dem ned på et bord, ser du at øreklokkene er formet akkurat som glassene på et par pilotbriller.

Navigator 2

Navigator er litt mindre en Aviator, og minner litt om Sennheisers 400-serie i størrelse. Men designet er radikalt annerledes. Hodetelefonen som finnes i tre farger, hvor den blå har et delvis gjennomsiktig skall, veier relativt beskjedne 200 gram og har fjernstyring og mikrofon på ledningen. Tilpasset iPhone, vel og merke. Kabelen kan forresten tas av, praktisk om man for eksempel må bytte den.

Les vår guide til valg av hodetelefon her.

Øreputene ligger utenpå øret, og Navigator kan brettes sammen slik at den enkelt får plass i den medfølgende bærevesken.

Prisen er 800 kr, og hodetelefonene er tigjengelige nå.

Her finner du oversikten over 2012s beste hodetelefoner.

Annonse

Navigator 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også