Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Stilsikre Skullcandy Navigator

Navigator er en ny hodetelefon fra Skullcandy, som er sammenleggbare og tilpasset smartmobilen. Kule å se på, er de også.

Skrevet av / 18.03.13 - 09:36
Stilsikre Skullcandy Navigator

Den større modellen har vi allerede testet. Aviator heter den, og et hyggelig bekjentskap var den også. Testen leser du her. Aviator er en mindre og rimeligere modell, men i samme støpning. Designet er definitivt i pilotklassen, og legger du dem ned på et bord, ser du at øreklokkene er formet akkurat som glassene på et par pilotbriller.

Navigator 2

Navigator er litt mindre en Aviator, og minner litt om Sennheisers 400-serie i størrelse. Men designet er radikalt annerledes. Hodetelefonen som finnes i tre farger, hvor den blå har et delvis gjennomsiktig skall, veier relativt beskjedne 200 gram og har fjernstyring og mikrofon på ledningen. Tilpasset iPhone, vel og merke. Kabelen kan forresten tas av, praktisk om man for eksempel må bytte den.

Les vår guide til valg av hodetelefon her.

Øreputene ligger utenpå øret, og Navigator kan brettes sammen slik at den enkelt får plass i den medfølgende bærevesken.

Prisen er 800 kr, og hodetelefonene er tigjengelige nå.

Her finner du oversikten over 2012s beste hodetelefoner.

Navigator 4

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top