Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Stilsikre Skullcandy Navigator

Navigator er en ny hodetelefon fra Skullcandy, som er sammenleggbare og tilpasset smartmobilen. Kule å se på, er de også.

Den større modellen har vi allerede testet. Aviator heter den, og et hyggelig bekjentskap var den også. Testen leser du her. Aviator er en mindre og rimeligere modell, men i samme støpning. Designet er definitivt i pilotklassen, og legger du dem ned på et bord, ser du at øreklokkene er formet akkurat som glassene på et par pilotbriller.

Navigator 2

Navigator er litt mindre en Aviator, og minner litt om Sennheisers 400-serie i størrelse. Men designet er radikalt annerledes. Hodetelefonen som finnes i tre farger, hvor den blå har et delvis gjennomsiktig skall, veier relativt beskjedne 200 gram og har fjernstyring og mikrofon på ledningen. Tilpasset iPhone, vel og merke. Kabelen kan forresten tas av, praktisk om man for eksempel må bytte den.

Les vår guide til valg av hodetelefon her.

Annonse

Øreputene ligger utenpå øret, og Navigator kan brettes sammen slik at den enkelt får plass i den medfølgende bærevesken.

Prisen er 800 kr, og hodetelefonene er tigjengelige nå.

Annonse

Her finner du oversikten over 2012s beste hodetelefoner.

Navigator 4

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.