TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Trådløst hodesett fra SteelSeries kan flere triks

SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

forfatter
Publisert 18.09.20 - 10:02
Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning

SteelSeries Arctis 9 er et premium trådløst hodesett for gaming, og fungerer både med PC og PlayStation. Når PS5 kommer på markedet, vil det også være kompatibelt med den nye konsollen.

Les også Playstation-lanseringen nærmer seg Og prisene blir relativt hyggelige.

Trådløs tilkobling skjer over 2,4 GHz, med ultralav lydforsinkelse (latency). Slik at det som skjer på bildet kommer helt samtidig med det du får i øret. Viktig for spillopplevelsen!

Fungerer også med Bluetooth

Som Arctis Pro Wireless og Arctis 9X, har Arctis 9 også Bluetooth-tilkobling til mobiltelefon og nettbrett, og du kan da også bruke det til samtaler og musikk, og dessuten chatting via for eksempel videokomferanser. Dette kan du gjøre samtidig med som du hører lyden fra spillet i full tapsfri oppløsning.

Steelseries Arctis 9
Steelseries Arctis 9

Arctis 9 har påkostet mikrofon

Arctis 9 har en Discord-sertifisert mikrofon, som betyr at gaming-chattetjenesten Discord har gått god for at den er av god nok kvalitet. Mikrofonen, som SteelSeries kaller ClearCast, er bipolar (8-tallskarakteristikk), og gir både aktiv støydemping og «naturlig klar lyd». Vi loves også et lydbilde som i tillegg til tøff actionlyd også skal legge vekt på de subtile detaljene. Du vil jo høre det når fienden lusker i gresset!

Batteritid og komfort

Batteriet gir over 20 timers bruk på en ladning. Hodebåndet er av samme typen som på alpinbriller, for best mulig komfort over lang tid. Øreputene er trukket i stoff fra Airweave, en japansk produsent av ergonomiske madrasser. Hodebåndet er forsterket av rustfritt stål, for bedre holdbarhet og kvalitetsfølelse.

Lydmiks mellom spill- og chattelyd (ChatMix) kan justeres direkte på øreklokken, og surroundlyd simuleres med DTS Headphone:X v2.0.

Pris og tilgjengelighet

SteelSeries Arctis 9 er tilgjengelig nå gjennom deres hjemmeside, til 2299 kroner.

steelseries.com

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Følg Lyd & Bilde