Ny skandinavisk nettbutikk satser kun på hodetelefoner

Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Annonse
Annonse
forfatter

Headfreaks er navnet på en ny dansk nettbutikk med fokus på hodetelefoner og det som hører til – slik som hodetelefonforsterkere. I første omgang har butikken overtatt distribusjonen av japanske Stax, men det loves også at det vil komme flere nye merker senere.

Stax er kjent for sine elektrostatiske hodetelefoner, som de har laget siden 1960. Vi har gjennom årene testet flere av slaget – som den glimrende SR-L700.

Les også
Kanskje verdens beste, og koster deretter Nå vet jeg hvordan det er å ha et helt univers presset inn mellom ørene.

Stax er allerede i Norge

I Norge er vi såpass heldige at vi ikke trenger å bestille Stax-produkter fra utlandet, for her hjemme er det nemlig Oslo Hi-Fi Center som fører merket. De har også en glimrende nettbutikk, som sender til hele landet. Men den danske nettbutikken kan også bli relevant for nordmenn etterhvert som andre merker kommer til.

Fra HifiFreaks til HeadFreaks

Daniel Nielsen står bak HeadFreaks, selskapet som tidligere het HifiFreaks – som blant annet også hadde distribusjonen av Stax. Uansett er det snakk om et nytt firma, som alene vil satse på nettdrift. På dansk via siden headfreaks.dk og i resten av Skandinavia fra siden headfreaks.eu. Hva som skal skje med distrubusjonen av de andre merkene fra HifiFreaks sortiment, kan han enda ikke si noe om – men de jobber med en løsning.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Klipschorn er 70 år i år. Det feires med å forvandle vårt lydrom til et inferno.
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Du fortjener den beste lyden på terrassen i påsken. Du må ha et par utendørshøyttalere.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.
Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design