Nyhet

Ny skandinavisk nettbutikk satser kun på hodetelefoner

Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.

Skrevet av / 25.02.21 - 18:11
Ny skandinavisk nettbutikk satser kun på hodetelefoner

Headfreaks er navnet på en ny dansk nettbutikk med fokus på hodetelefoner og det som hører til – slik som hodetelefonforsterkere. I første omgang har butikken overtatt distribusjonen av japanske Stax, men det loves også at det vil komme flere nye merker senere.

Stax er kjent for sine elektrostatiske hodetelefoner, som de har laget siden 1960. Vi har gjennom årene testet flere av slaget – som den glimrende SR-L700.

Les også Kanskje verdens beste, og koster deretter Nå vet jeg hvordan det er å ha et helt univers presset inn mellom ørene.

Stax er allerede i Norge

I Norge er vi såpass heldige at vi ikke trenger å bestille Stax-produkter fra utlandet, for her hjemme er det nemlig Oslo Hi-Fi Center som fører merket. De har også en glimrende nettbutikk, som sender til hele landet. Men den danske nettbutikken kan også bli relevant for nordmenn etterhvert som andre merker kommer til.

Fra HifiFreaks til HeadFreaks

Daniel Nielsen står bak HeadFreaks, selskapet som tidligere het HifiFreaks – som blant annet også hadde distribusjonen av Stax. Uansett er det snakk om et nytt firma, som alene vil satse på nettdrift. På dansk via siden headfreaks.dk og i resten av Skandinavia fra siden headfreaks.eu. Hva som skal skje med distrubusjonen av de andre merkene fra HifiFreaks sortiment, kan han enda ikke si noe om – men de jobber med en løsning.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top