TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny skandinavisk nettbutikk satser kun på hodetelefoner

Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.

forfatter
Publisert 25.02.21 - 18:11

Headfreaks er navnet på en ny dansk nettbutikk med fokus på hodetelefoner og det som hører til – slik som hodetelefonforsterkere. I første omgang har butikken overtatt distribusjonen av japanske Stax, men det loves også at det vil komme flere nye merker senere.

Stax er kjent for sine elektrostatiske hodetelefoner, som de har laget siden 1960. Vi har gjennom årene testet flere av slaget – som den glimrende SR-L700.

Les også Kanskje verdens beste, og koster deretter Nå vet jeg hvordan det er å ha et helt univers presset inn mellom ørene.

Stax er allerede i Norge

I Norge er vi såpass heldige at vi ikke trenger å bestille Stax-produkter fra utlandet, for her hjemme er det nemlig Oslo Hi-Fi Center som fører merket. De har også en glimrende nettbutikk, som sender til hele landet. Men den danske nettbutikken kan også bli relevant for nordmenn etterhvert som andre merker kommer til.

Fra HifiFreaks til HeadFreaks

Daniel Nielsen står bak HeadFreaks, selskapet som tidligere het HifiFreaks – som blant annet også hadde distribusjonen av Stax. Uansett er det snakk om et nytt firma, som alene vil satse på nettdrift. På dansk via siden headfreaks.dk og i resten av Skandinavia fra siden headfreaks.eu. Hva som skal skje med distrubusjonen av de andre merkene fra HifiFreaks sortiment, kan han enda ikke si noe om – men de jobber med en løsning.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde