Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sony WF-SP800N er et billigere alternativ

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vi har ikke hørt mange ørepropper som fungerer så godt som Sonys WF-1000XM3. Men de koster litt, og det har siden vi testet dem, kommet alternativer som er like bra til prisen, og sågar med bedre lyd. Som Sennheisers nye ørepropper.

De nye WF-SP800N har mye av den samme teknologien og funksjonaliteten til de dyrere WF-1000XM3, men koster mindre.

Ladeetuiet gir deg ni ekstra timer med musikk.

De er vanntette og støvtette tilsvarende IP55-standarden, slik at de tåler både svette, regn og støv. Øreproppene har også aktiv støydemping med «Ambient Sound mode», som gjør det mulig å høre utenfor øreproppene.

WF-SP800N har også «Advanced Adaptive Sound Control» som brukes i andre Sony hodetelefoner, som tilpasser lyden etter omgivelsen. Man kan også selv tilpasse lydbildet med innstillinger i Headphones Connect-appen på telefonen.

Proppene er sprutsikre.

I appen kan man også velge Extra Bass, som gjør akkurat dét, øker trykket i bassen, sånn at du både hører og kjenner rytmen i musikken.

Interessant nok støtter de også musikk med 360 Reality Audio, som er en avansert algoritme som skaper en surroundfølelse, man vanligvis ikke forbinder med hodetelefoner. Litt mer som å være på konsert altså.

Annonse

Opptil 18 timer på én lading med støydempingen på.

Man kan starte, stoppe, skippe og justere volumet med en finger på den høyre øreproppen. Musikken stopper når man tar ut øreproppene, og starter når du putter dem tilbake i ørene.

De støtte forresten Google Assistant og Alexa.

Batteritiden er oppgitt til ni timer, og man får ni timer ekstra med batteripakken i etuiet. Slår man av støydempingen kan man få opptil 26 timer med musikk, og Sony sier at 10 minutter med lading, gir 60 minutter med musikk.

Øreproppene og etuiet kommer i fargene sort, hvitt eller blått.

WF-SP800N er ikke i butikkene før i juli, prisen er estimert til 200 Euro, drøyt 2000 kr, og de vil komme også i sort og blått.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Vanntett, trådløs og med støydemping.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.