Nyhet

Sony WF-SP800N er et billigere alternativ

Vanntett, trådløs og med støydemping.
forfatter

Vi har ikke hørt mange ørepropper som fungerer så godt som Sonys WF-1000XM3. Men de koster litt, og det har siden vi testet dem, kommet alternativer som er like bra til prisen, og sågar med bedre lyd. Som Sennheisers nye ørepropper.

De nye WF-SP800N har mye av den samme teknologien og funksjonaliteten til de dyrere WF-1000XM3, men koster mindre.

Ladeetuiet gir deg ni ekstra timer med musikk.

De er vanntette og støvtette tilsvarende IP55-standarden, slik at de tåler både svette, regn og støv. Øreproppene har også aktiv støydemping med «Ambient Sound mode», som gjør det mulig å høre utenfor øreproppene.

WF-SP800N har også «Advanced Adaptive Sound Control» som brukes i andre Sony hodetelefoner, som tilpasser lyden etter omgivelsen. Man kan også selv tilpasse lydbildet med innstillinger i Headphones Connect-appen på telefonen.

Proppene er sprutsikre.

I appen kan man også velge Extra Bass, som gjør akkurat dét, øker trykket i bassen, sånn at du både hører og kjenner rytmen i musikken.

Interessant nok støtter de også musikk med 360 Reality Audio, som er en avansert algoritme som skaper en surroundfølelse, man vanligvis ikke forbinder med hodetelefoner. Litt mer som å være på konsert altså.

Opptil 18 timer på én lading med støydempingen på.

Man kan starte, stoppe, skippe og justere volumet med en finger på den høyre øreproppen. Musikken stopper når man tar ut øreproppene, og starter når du putter dem tilbake i ørene.

De støtte forresten Google Assistant og Alexa.

Batteritiden er oppgitt til ni timer, og man får ni timer ekstra med batteripakken i etuiet. Slår man av støydempingen kan man få opptil 26 timer med musikk, og Sony sier at 10 minutter med lading, gir 60 minutter med musikk.

Øreproppene og etuiet kommer i fargene sort, hvitt eller blått.

WF-SP800N er ikke i butikkene før i juli, prisen er estimert til 200 Euro, drøyt 2000 kr, og de vil komme også i sort og blått.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.