TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sony satser på komfort

I den nye hodetelefonserien, er det komfort som står i fokus. Med opp til 70 mm store membraner, skal fyldig lyd også være ivaretatt.

forfatter
Publisert 11.04.12 - 12:03

Sonys nye MA-serie, består av fem nye modeller, alle med åpne øreklokker, store membraner og ekstra fydlig bass. Toppmodellen MDR-MA900, har en membranflate på hele 70 mm, og er bygget i aluminium og magnesium, noe som holder vekten på lave 195 gram.

Med en elektrisk motstand på 12 ohm, og følsomhet på 104 dB, passer den like fint på iPod-en som på anlegget hjemme. En spalte på siden av øreklokkene, skal gi lytteren bedre oppfattelse av romfølelse, i musikken.

De to neste modellene – MA500 og MA300 – bruker 40 mm store membraner, men en mekaniske som gjør det mulig å tilpasse vinkelen på øreklokkene. Ut fra tanken om at ingen hoder er like, skal man kunne få god lyd, selv om hodetelefonenes klokker i utgangspunktet ikke sitter optimalt på hodet.

MA102TV er en modell spesielt laget for tv-lytting, hvor ledningen er hele  fem meter lang, og er utstyrt med volumkontroll.

MA100 er samme modelle, bare uten volumkontroll og med 2 meter ledning.

MA-serien er i salg fra mai 2012, og her er prisene:
·         MDR-MA900: 2600 kroner
·         MDR-MA500: 900 kroner
·         MDR-MA300: 450 kroner
·         MDR-MA102TV: 380 kroner
·         MDR-MA100: 330 kroner

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend