Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Smidige støyreduserende propper

Beoplay slipper robuste men lette ørepropper for reisende.

Skrevet av / 28.09.15 - 16:05
Smidige støyreduserende propper

Når du sitter på toget eller flyet, eller kontoret for den saks skyld,er det fint å kunne stenge ute alle ulyder. Men støyreduserende hodetelefoner pleier ofte å være litt klumpete. Det håper Bang & Olufsen å kunne bøte på med sine nye BeoPlay H3 ANC.

beoplay h3 anc gunmetal grey

De har nemlig forsøkt å lage så komfortable og lette in-ear-hodetelefoner som mulig. De er laget av lettvektsmetall som både gjør dem robuste og ripefrie, men også meget lette. Den trekantede formen sies å passe perfekt i øret, og det følger med flere propper i ulike størrelser.

Les også vår test av de støyreduserende hodetelefonene BeoPlay H8

Støyreduksjonen skjer ved at mikrofoner måler støyen i omgivelsene og sender det til en prosessor som genererer et motfasesignal, slik at ulydene kanselleres. Batteriet skal holde i 20 timer, mer enn nok til en lengre reise. Går det tomt for strøm, kan man fortsette å lytte, men da uten støyreduksjon.

beoplay h3 anc gunmetal grey close

Selvsagt skal de låte bra også. I følge B&O har målet vært å finne den perfekte balansen av lyd, støy og stillhet, slik at man slipper å skru opp volumet for å oppfatte de små detaljene.

BeoPlay H3 ANC kommer i salg i oktober-november i B&Os egne butikker, online på www.beoplay.com og i utvalgte fysiske butikker. Prisen blir 2.399 kroner.

https://youtu.be/acyZ9ehgbps

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top