Search
Generic filters

Smidige støyreduserende propper

Beoplay slipper robuste men lette ørepropper for reisende.

Når du sitter på toget eller flyet, eller kontoret for den saks skyld,er det fint å kunne stenge ute alle ulyder. Men støyreduserende hodetelefoner pleier ofte å være litt klumpete. Det håper Bang & Olufsen å kunne bøte på med sine nye BeoPlay H3 ANC.

beoplay h3 anc gunmetal grey

De har nemlig forsøkt å lage så komfortable og lette in-ear-hodetelefoner som mulig. De er laget av lettvektsmetall som både gjør dem robuste og ripefrie, men også meget lette. Den trekantede formen sies å passe perfekt i øret, og det følger med flere propper i ulike størrelser.

Les også vår test av de støyreduserende hodetelefonene BeoPlay H8

Støyreduksjonen skjer ved at mikrofoner måler støyen i omgivelsene og sender det til en prosessor som genererer et motfasesignal, slik at ulydene kanselleres. Batteriet skal holde i 20 timer, mer enn nok til en lengre reise. Går det tomt for strøm, kan man fortsette å lytte, men da uten støyreduksjon.

beoplay h3 anc gunmetal grey close

Selvsagt skal de låte bra også. I følge B&O har målet vært å finne den perfekte balansen av lyd, støy og stillhet, slik at man slipper å skru opp volumet for å oppfatte de små detaljene.

BeoPlay H3 ANC kommer i salg i oktober-november i B&Os egne butikker, online på www.beoplay.com og i utvalgte fysiske butikker. Prisen blir 2.399 kroner.

https://youtu.be/acyZ9ehgbps

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker