Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Skullcandy Active: Trådløse ørepropper for aktiv bruk

Skullcandy Active Collection er for folk som skal bruke øreproppene aktivt og hardt: Push Play Active, Push ANC Active og Sesh ANC Active.

Skrevet av / 05.07.24 - 09:55
Skullcandy Active: Trådløse ørepropper for aktiv bruk

De tre modellene Push Play Active, Push ANC Active og Sesh ANC Active er alle myntet på mosjonister, hardere utøvere, eller om du bare ønsker et par ørepropper som du vet tåler en støyt.

Skullcandy Push ANC Active
Push ANC Active. Foto: Skullcandy

Toppmodellen Push ANC Active byr på en batteritid på opptil 37 timer med ANC påslått (7t i proppene), justerbar aktiv støydemping med fire mikrofoner, og IP67-klassifisering for vann- og støvtetthet. Den støtter dessuten trådløs lading og tilbyr personlig lydtilpasning via en egen app.

Skullcandy Sesh ANC Active
Sesh ANC Active. Foto: Skullcandy

Mellomklassemodellen Sesh ANC Active har mange av de samme funksjonene, inkludert ANC og IP67-klassifisering, men med noe kortere batteritid på opptil 28 timer med ANC påslått (7t i proppene).

Skullcandy Push Play Active
Push Play Active. Foto: Skullcandy

For de som ønsker en enklere modell, tilbyr Push Play Active en solid batteritid på 34 timer, med hele 10 timer i proppene, IP55-klassifisering mot svette og vann, og justerbar omgivelseslyd (Stay Aware) for å høre omgivelsene ved behov.

Alle modellene kan hurtiglades i ti minutter for to timers spilletid. De støtter også multipunkts-paring for enkel tilkobling til flere enheter.

Les også Skiller seg ut Skullcandy Grind True Wireless er laget for folk som ønsker å skille seg ut. Spesielt om du velger 420 Haze-edition – en ekte marihuana-hyllest …
Skullcandy Push Play Active - Nora Vasconcellos
Skateboarder Nora Vasconcellos. Foto: Skullcandy

Push Play Active, Push ANC Active og Sesh ANC Active: Priser og tilgjengelighet

Skullcandy Active Collection er tilgjengelig nå på skullcandy.eu og hos utvalgte forhandlere. Prisene er 100 euro for Push ANC Active, 80 euro for Sesh ANC Active og 60 euro for Push Play Active.

Mer info: skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Scroll to Top