Bærbar lyd

Sony har hodetelefoner til et hvert behov, men vi er mest spent på de trådløse, sprutsikre hodetelefonene.
forfatter

De kalles MDR-AS700BT og koster 1100 kroner. Hodetelefonene er trådløse og sprutsikre. Slik at du kan bruke dem uten å måtte plugge i ledninger. Du trenger heller ikke være redd for en regnskyll og de tåler også å skylles under springen etter trening.

De har NFC og Bluetooth-tilkobling som gjør det enkelt å koble dem sammen med mobilen. Vel og merke dersom den har NFC-innebygget.

MDR-AS700BT

Som man kan se av bildet, sitter MDR-AS700BT på ørene med en bøyle bak hodet. De har også mikrofon integrert slik at du kan svare på samtaler, og skifte mellom innkommende samtaler og musikk. Batteritiden er oppgitt til maks ni timer.
De billigste modellene i ZX-serien starter på 300 kr, men vi synes toppmodellen ZX-750BN, virker mest spennende. Her får man lukkede hodetelefoner for bærbar bruk, med både Bluetooth og innebygget elektronisk støydemping. (Se bildet øverst).
De har 40 mm elementer og digital elektronisk støydemping som skal stenge ute 98 prosent av støyen. Sony oppgir batteritiden til de innebygde, oppladbare Lithium-ion-batteriene, til 13 timer. Med støydemping skrudd på. Også her får man en innebygd mikrofon som enkelt lar deg skifte mellom å høre på musikk og ta imot telefonsamtaler når du er på farten.

MDR-EX650APHvis man heller vil ha øreåpropper, starter de på 250 kr, for EX110 som kommer i flere farger, og ender på 700 kr for EX650P på bildet over. Her får man et ny 12 mm EX-element i et hus av solid messing. EX650P har også mikrofon og fjernkontroll plassert på ledningen, for hands-free betjening av samtaler og musikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.