Search
Generic filters

Skred av hodetelefoner fra Sony

Sony har hodetelefoner til et hvert behov, men vi er mest spent på de trådløse, sprutsikre hodetelefonene.

De kalles MDR-AS700BT og koster 1100 kroner. Hodetelefonene er trådløse og sprutsikre. Slik at du kan bruke dem uten å måtte plugge i ledninger. Du trenger heller ikke være redd for en regnskyll og de tåler også å skylles under springen etter trening.

De har NFC og Bluetooth-tilkobling som gjør det enkelt å koble dem sammen med mobilen. Vel og merke dersom den har NFC-innebygget.

MDR-AS700BT

Som man kan se av bildet, sitter MDR-AS700BT på ørene med en bøyle bak hodet. De har også mikrofon integrert slik at du kan svare på samtaler, og skifte mellom innkommende samtaler og musikk. Batteritiden er oppgitt til maks ni timer.
De billigste modellene i ZX-serien starter på 300 kr, men vi synes toppmodellen ZX-750BN, virker mest spennende. Her får man lukkede hodetelefoner for bærbar bruk, med både Bluetooth og innebygget elektronisk støydemping. (Se bildet øverst).
De har 40 mm elementer og digital elektronisk støydemping som skal stenge ute 98 prosent av støyen. Sony oppgir batteritiden til de innebygde, oppladbare Lithium-ion-batteriene, til 13 timer. Med støydemping skrudd på. Også her får man en innebygd mikrofon som enkelt lar deg skifte mellom å høre på musikk og ta imot telefonsamtaler når du er på farten.

MDR-EX650APHvis man heller vil ha øreåpropper, starter de på 250 kr, for EX110 som kommer i flere farger, og ender på 700 kr for EX650P på bildet over. Her får man et ny 12 mm EX-element i et hus av solid messing. EX650P har også mikrofon og fjernkontroll plassert på ledningen, for hands-free betjening av samtaler og musikk.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.