TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Skalleknuseren

Hold på fyllingene. Her er hodetelefonene som masserer hjernemassen og får det til å knake i kraniet.

forfatter
Publisert 06.01.09 - 19:25

Man skal ikke spille for høyt med hodetelefoner. Da mister man hørselen, hevdes det. En sannhet med visse modifikasjoner, for dersom man slipper støy fra miljøet man befinner seg i, så trenger man heller ikke skru opp volumet til faretruende nivåer. Men Monster Cables nye hodetelefoner med håndfri til mobilen, frister nemlig til uskikkeligheter.

Ikke bare fordi de har elektronisk støydemping som holder bråket på utsiden og musikken på innsiden, men fordi de spiller høyt, tøft og klokkeklart.
Dermed vil man kanskje tro at de er en trussel mot hørselen, og det kan vel ikke benektes. Men på veien til total døvhet har man i det minste en herlig tid med disse hodetelefonene. De bruker to AAA-batterier som driver den elektroniske støydempingskretsen, og fungerer som forsterker for signalet fra iPhone eller en MP3-spiller.

Hodetelefonene er lukket slik at det ikke lekker lyd ut og støy inn.De leveres med en tilkoblingsledning for anlegget hjemme, en mini>maksi jackadapter, topols jackplugg for tilkobling i flyseter, og en bæreveske til alt. Men viktigst av alt, de leveres med en kortere ledning som har håndfri mikrofon og svarknapp, som fungerer med mobiltelefoner som iPhone og demper musikken når det ringer.

Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Momentum 4: Sennheiser fornyer designen Sennheiser Momentum 4 Wireless får en helt ny design. Vi forventer også oppgradering av samtalekvaliteten, men hva med musikken?
Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend