s.059

Hold på fyllingene. Her er hodetelefonene som masserer hjernemassen og får det til å knake i kraniet.

Man skal ikke spille for høyt med hodetelefoner. Da mister man hørselen, hevdes det. En sannhet med visse modifikasjoner, for dersom man slipper støy fra miljøet man befinner seg i, så trenger man heller ikke skru opp volumet til faretruende nivåer. Men Monster Cables nye hodetelefoner med håndfri til mobilen, frister nemlig til uskikkeligheter.

Ikke bare fordi de har elektronisk støydemping som holder bråket på utsiden og musikken på innsiden, men fordi de spiller høyt, tøft og klokkeklart.
Dermed vil man kanskje tro at de er en trussel mot hørselen, og det kan vel ikke benektes. Men på veien til total døvhet har man i det minste en herlig tid med disse hodetelefonene. De bruker to AAA-batterier som driver den elektroniske støydempingskretsen, og fungerer som forsterker for signalet fra iPhone eller en MP3-spiller.

Hodetelefonene er lukket slik at det ikke lekker lyd ut og støy inn.De leveres med en tilkoblingsledning for anlegget hjemme, en mini>maksi jackadapter, topols jackplugg for tilkobling i flyseter, og en bæreveske til alt. Men viktigst av alt, de leveres med en kortere ledning som har håndfri mikrofon og svarknapp, som fungerer med mobiltelefoner som iPhone og demper musikken når det ringer.

Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.