Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Skalleknuseren

Hold på fyllingene. Her er hodetelefonene som masserer hjernemassen og får det til å knake i kraniet.

Skrevet av / 06.01.09 - 19:25
Skalleknuseren

Man skal ikke spille for høyt med hodetelefoner. Da mister man hørselen, hevdes det. En sannhet med visse modifikasjoner, for dersom man slipper støy fra miljøet man befinner seg i, så trenger man heller ikke skru opp volumet til faretruende nivåer. Men Monster Cables nye hodetelefoner med håndfri til mobilen, frister nemlig til uskikkeligheter.

Ikke bare fordi de har elektronisk støydemping som holder bråket på utsiden og musikken på innsiden, men fordi de spiller høyt, tøft og klokkeklart.
Dermed vil man kanskje tro at de er en trussel mot hørselen, og det kan vel ikke benektes. Men på veien til total døvhet har man i det minste en herlig tid med disse hodetelefonene. De bruker to AAA-batterier som driver den elektroniske støydempingskretsen, og fungerer som forsterker for signalet fra iPhone eller en MP3-spiller.

Hodetelefonene er lukket slik at det ikke lekker lyd ut og støy inn.De leveres med en tilkoblingsledning for anlegget hjemme, en mini>maksi jackadapter, topols jackplugg for tilkobling i flyseter, og en bæreveske til alt. Men viktigst av alt, de leveres med en kortere ledning som har håndfri mikrofon og svarknapp, som fungerer med mobiltelefoner som iPhone og demper musikken når det ringer.

Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top