Nyhet

Shure tar opp kampen

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.
forfatter

At det kommer en ny trådløs hodetelefon med støydemping, er i seg selv ikke oppsiktsvekkende. Når det er hure som gjør det, stiller det saken seg litt annerledes. Av to grunner. Den ene er at de med Aonic 50 Wireless Noise Cancelling, legger seg midt i smørøyet med Sonys WH-1000-serie ogt Bose 700 som de nærmeste konkurrentene. Den andre er at vi er bortskjemt med meget god lyd fra Shures hodetelefoner.

Med andre ord, det er håp for de som søker bedre lyd fra trådløse hodetelefoner med støydemping.

Aonic 50 Wireless har for eksempel støtte for et bredt utvalg trådløse kodeker, selvsagt Bluetooth 5 med aptX, men også aptX HD, aptX Low Latency Audio, og Sonys LDAC, inkludert AAC og SBC.

Det finnes også en app kalt ShurePlus Play, med flere innstillingsvalg, og de har tilpasninger også på støydempingens art.

Hodetelefonene som kan spille opptiol 20 timer, skal også ha en Bluetooth rekkevidde på 10 meter, og styring av musikken og samtaler på den ene øreklokken.

De kan også kobles til med en minijack-ledning, og lades fra en hvilken som helst USB-kontakt. Vekten er oppgitt til 334 gram, midt på treet i denne klassen, følsomheten til akseptable 97 dB, og motstanden med kabel, er 39 ohm.

Relativt lettdrevne altså.

Hodetelefonene blir også tilgjengelig i brunt, og estimert pris er 5200 kr.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.