Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Shure tar opp kampen

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

At det kommer en ny trådløs hodetelefon med støydemping, er i seg selv ikke oppsiktsvekkende. Når det er hure som gjør det, stiller det saken seg litt annerledes. Av to grunner. Den ene er at de med Aonic 50 Wireless Noise Cancelling, legger seg midt i smørøyet med Sonys WH-1000-serie ogt Bose 700 som de nærmeste konkurrentene. Den andre er at vi er bortskjemt med meget god lyd fra Shures hodetelefoner.

Med andre ord, det er håp for de som søker bedre lyd fra trådløse hodetelefoner med støydemping.

Aonic 50 Wireless har for eksempel støtte for et bredt utvalg trådløse kodeker, selvsagt Bluetooth 5 med aptX, men også aptX HD, aptX Low Latency Audio, og Sonys LDAC, inkludert AAC og SBC.

Det finnes også en app kalt ShurePlus Play, med flere innstillingsvalg, og de har tilpasninger også på støydempingens art.

Hodetelefonene som kan spille opptiol 20 timer, skal også ha en Bluetooth rekkevidde på 10 meter, og styring av musikken og samtaler på den ene øreklokken.

De kan også kobles til med en minijack-ledning, og lades fra en hvilken som helst USB-kontakt. Vekten er oppgitt til 334 gram, midt på treet i denne klassen, følsomheten til akseptable 97 dB, og motstanden med kabel, er 39 ohm.

Relativt lettdrevne altså.

Hodetelefonene blir også tilgjengelig i brunt, og estimert pris er 5200 kr.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Trådløs med støydemping og aptX HD-støtte.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.