TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Shure med high-end ørepropper

Shure SE846 er så langt fra vanlige ørepropper som du kan komme. Med fire elementer inkludert subwoofer og justerbar klang, kan de være en drøm for reisende musikkelskere.

forfatter
Publisert 24.05.13 - 09:00

Så langt har vi ikke hørt en middelmådig hodetelefon eller ørepropper fra Shure. Derfor tror vi SE846 blir en verdig toppmodell, hvert fall hvis den er bedre enn de fantastiske SE535. Som vi tester her.

Siden de dyttes inn i øret, lukkes øregangene og proppene demper støy med så mye som 37 desibel. Et eget basselement sørger for at du legger godt merke til bassen. Resten av frekvensområdet dekkes av tre elementer fordelt på bass, mellomtone og diskant.

Et lavpassfilter gjør det mulig å dempe bassen -3 dB ved 90 hz, og -10 dB ved 250 hz, samtidig som tre medfølgende filtre til å skru på tuppen, endrer klangbalansen. I tre retninger: Varm, balansert, eller lys.

Som på SE535 kan man legge de avtakbare kablene – som her er kevlarforsterket, bak øret for bedre bærekomfort.

SE846 er i salg fra juni, priset til 999 USD, eller cirka 6000 kr, når de kommer til våre kanter.

shure0509-3

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend