Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Shure med high-end ørepropper

Shure SE846 er så langt fra vanlige ørepropper som du kan komme. Med fire elementer inkludert subwoofer og justerbar klang, kan de være en drøm for reisende musikkelskere.

Skrevet av / 24.05.13 - 09:00
Shure med high-end ørepropper

Så langt har vi ikke hørt en middelmådig hodetelefon eller ørepropper fra Shure. Derfor tror vi SE846 blir en verdig toppmodell, hvert fall hvis den er bedre enn de fantastiske SE535. Som vi tester her.

Siden de dyttes inn i øret, lukkes øregangene og proppene demper støy med så mye som 37 desibel. Et eget basselement sørger for at du legger godt merke til bassen. Resten av frekvensområdet dekkes av tre elementer fordelt på bass, mellomtone og diskant.

Et lavpassfilter gjør det mulig å dempe bassen -3 dB ved 90 hz, og -10 dB ved 250 hz, samtidig som tre medfølgende filtre til å skru på tuppen, endrer klangbalansen. I tre retninger: Varm, balansert, eller lys.

Som på SE535 kan man legge de avtakbare kablene – som her er kevlarforsterket, bak øret for bedre bærekomfort.

SE846 er i salg fra juni, priset til 999 USD, eller cirka 6000 kr, når de kommer til våre kanter.

shure0509-3

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top