Hi-Fi

Sennheiser lanserer fem nye hodetelefoner for bærbart og MP3-spillere. De fem modellene er kompakte lettvektere med iøynefallende design.


Med et ungdommelig design skal Sennheiser kapre ungdommer som foretrekker å bevege seg rundt med Skullcandy, Koss eller WESC hodetelefoner. De fem nye modellene i HD400-serien, spenner fra den kompakte HD418 (bildet over) til den større og mer påkostede HD448 i klassisk retrodesign. (Bildet under).

Mange hodetelefoner er enten optimalisert for bruk med bærbare spillere, eller de er utviklet for bruk med hjemme hi-fi-systemer,» sier Maurice Quarré, Product Manager hos Sennheiser. «Men mange musikkelskere ønsker seg hodetelefoner som kan brukes i begge sammenhenger, og som samtidig tilbyr den beste lydkvaliteten — uansett hvilken lydkilde de er koblet til.»
Sennheisers nye HD-modeller skal derfor være spesielt tilpasset både bærbar bruk med MP3-spillere og stereoanlegget hjemme. Toppmodellen HD448 skal ha det mest korrekte og balanserte lydbildet, HD438 skal ha samme klangkarakter, men i en rimeligere utgave, mens HD428, 418 og den 150 gram lette 408 er tilpasset fyldigere bassklang.
Alle fem har en 3,5mm minijackplugg med ledning koblet til den venstre øreklokken, og HD448 har i tillegg en avtagbar 1,4 meters kabel, og en ekstra forlengelseskabel på 1,6 meter, mens HD438 (bildet nederst) leveres med en 1,4 meter og en 3 meter lang kabel. En for bærbart, og en for hjemmebruk.

Sennheiser Nordic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.