TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sennheiser hodetelefoner for bærbart

Sennheiser lanserer fem nye hodetelefoner for bærbart og MP3-spillere. De fem modellene er kompakte lettvektere med iøynefallende design.

forfatter
Publisert 07.08.09 - 12:00


Med et ungdommelig design skal Sennheiser kapre ungdommer som foretrekker å bevege seg rundt med Skullcandy, Koss eller WESC hodetelefoner. De fem nye modellene i HD400-serien, spenner fra den kompakte HD418 (bildet over) til den større og mer påkostede HD448 i klassisk retrodesign. (Bildet under).

Mange hodetelefoner er enten optimalisert for bruk med bærbare spillere, eller de er utviklet for bruk med hjemme hi-fi-systemer,» sier Maurice Quarré, Product Manager hos Sennheiser. «Men mange musikkelskere ønsker seg hodetelefoner som kan brukes i begge sammenhenger, og som samtidig tilbyr den beste lydkvaliteten — uansett hvilken lydkilde de er koblet til.»
Sennheisers nye HD-modeller skal derfor være spesielt tilpasset både bærbar bruk med MP3-spillere og stereoanlegget hjemme. Toppmodellen HD448 skal ha det mest korrekte og balanserte lydbildet, HD438 skal ha samme klangkarakter, men i en rimeligere utgave, mens HD428, 418 og den 150 gram lette 408 er tilpasset fyldigere bassklang.
Alle fem har en 3,5mm minijackplugg med ledning koblet til den venstre øreklokken, og HD448 har i tillegg en avtagbar 1,4 meters kabel, og en ekstra forlengelseskabel på 1,6 meter, mens HD438 (bildet nederst) leveres med en 1,4 meter og en 3 meter lang kabel. En for bærbart, og en for hjemmebruk.

Sennheiser Nordic

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend