Samsung Galaxy Buds Pro kommer med lyd fra AKG

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Annonse
Annonse
forfatter

Lyden er utviklet av AKG, som Samsung kjøpte for litt over tre år siden, men Galaxy Buds Pro er fremstilt til å passe som hånd i hanske i Samsungs økosystem av Galaxy-produkter.

Brukerne trenger ikke å ty til manuelle justeringer, da Galaxy Buds Pro enkelt kan bytte automatisk mellom enheter, for eksempel Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett. Hvis noen ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, setter den nye Auto Switch-funksjonen videoen på pause for å la brukeren svare på anropet uforstyrret ved hjelp av øreproppene. Når samtalen er over skifter lydforbindelsen automatisk tilbake til enheten hvor videoen avspilles, lover Samsung i en pressemelding.

I forhold til tidligere produkter i Galaxy-serien – som Galaxy Buds Live og de opprinnelige Samsung Galaxy Buds – tilbyr Galaxy Buds Pro bedre lyd med en bass på 11 millimeter for et dybere lydbilde og en diskant på 6,5 millimter for skarpere toner.

Brukes øreproppene til å snakke i mobilen, skilles brukerens stemme fra uønskede lyder ved hjelp av tre mikrofoner og en stemmeopptaksenhet (VPU), slik at man blir hørt så klart og tydelig som mulig. En av de ytre mikrofonene har også en høy signal-to-noise ratio (SNR), som hjelper med å eliminere forstyrrende bakgrunnsstøy. I tillegg har Samsung integrert sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimert området på øretelefonene som blir møtt av vind, og filtrerer vekk forstyrrende lyder, som kan være forårsaket av vind.

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien. (Foto: Samsung)

Galaxy Buds Pro tilbyr intelligent ANC-teknologi

Når brukerne skal fokusere på jobb eller ønsker å lukke verden ut for en stund, er det mulighet for å redusere bakkgrunnsstøy med opptil 99 prosent eller finjustere det til ønsket nivå. Med Ambient Sound kan brukerne velge å forsterke nærliggende lyder med mer enn 20 desibel.

I tillegg fungerer funksjonene til ANC og Ambient Sound automatisk sammen og tilpasser seg omgivelsene for å optimalisere lydopplevelsen. Galaxy Buds Pro registrerer når brukeren snakker og kan automatisk veksle mellom å senke eller heve støy i omgivelsene. Hodetelefonene stopper også automatisk musikken når de merker at brukeren snakker, selv om Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er skrudd av.

Med ANC aktivert kan Galaxy Buds Pro spille musikk i opptil fem timer på en oppladning.

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgjengelig på utvalgte markeder fra d. 15. januar med en veiledende pris på 2.490 kroner.

/registrer deg for å lese denne artikkelen gratis

Vennligst bekreft før registrering

Jeg godtar Lyd & Bildes vilkår og betingelser. Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og informasjon. Dette kommer kun noen få ganger i måneden. Du kan melde deg av når som helst.

eller registrer med e-post

Glemt ditt passord? Tast inn din e-post og du vil motta en link hvor du kan lage nytt passord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
I tillegg til PC'er i alle størrelser og vektklasser lanserer HP også hodetelefoner.
JBL har presentert sine hodetelefonnyheter i anledning CES 2021.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.