Samsung Galaxy Buds Pro kommer med lyd fra AKG

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Annonse
Annonse
forfatter

Lyden er utviklet av AKG, som Samsung kjøpte for litt over tre år siden, men Galaxy Buds Pro er fremstilt til å passe som hånd i hanske i Samsungs økosystem av Galaxy-produkter.

Brukerne trenger ikke å ty til manuelle justeringer, da Galaxy Buds Pro enkelt kan bytte automatisk mellom enheter, for eksempel Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett. Hvis noen ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, setter den nye Auto Switch-funksjonen videoen på pause for å la brukeren svare på anropet uforstyrret ved hjelp av øreproppene. Når samtalen er over skifter lydforbindelsen automatisk tilbake til enheten hvor videoen avspilles, lover Samsung i en pressemelding.

I forhold til tidligere produkter i Galaxy-serien – som Galaxy Buds Live og de opprinnelige Samsung Galaxy Buds – tilbyr Galaxy Buds Pro bedre lyd med en bass på 11 millimeter for et dybere lydbilde og en diskant på 6,5 millimter for skarpere toner.

Brukes øreproppene til å snakke i mobilen, skilles brukerens stemme fra uønskede lyder ved hjelp av tre mikrofoner og en stemmeopptaksenhet (VPU), slik at man blir hørt så klart og tydelig som mulig. En av de ytre mikrofonene har også en høy signal-to-noise ratio (SNR), som hjelper med å eliminere forstyrrende bakgrunnsstøy. I tillegg har Samsung integrert sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimert området på øretelefonene som blir møtt av vind, og filtrerer vekk forstyrrende lyder, som kan være forårsaket av vind.

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien. (Foto: Samsung)

Galaxy Buds Pro tilbyr intelligent ANC-teknologi

Når brukerne skal fokusere på jobb eller ønsker å lukke verden ut for en stund, er det mulighet for å redusere bakkgrunnsstøy med opptil 99 prosent eller finjustere det til ønsket nivå. Med Ambient Sound kan brukerne velge å forsterke nærliggende lyder med mer enn 20 desibel.

Annonse

I tillegg fungerer funksjonene til ANC og Ambient Sound automatisk sammen og tilpasser seg omgivelsene for å optimalisere lydopplevelsen. Galaxy Buds Pro registrerer når brukeren snakker og kan automatisk veksle mellom å senke eller heve støy i omgivelsene. Hodetelefonene stopper også automatisk musikken når de merker at brukeren snakker, selv om Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er skrudd av.

Med ANC aktivert kan Galaxy Buds Pro spille musikk i opptil fem timer på en oppladning.

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgjengelig på utvalgte markeder fra d. 15. januar med en veiledende pris på 2.490 kroner.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.