TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Samsung Galaxy Buds Pro kommer med lyd fra AKG

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

forfatter
Publisert 14.01.21 - 16:55

Lyden er utviklet av AKG, som Samsung kjøpte for litt over tre år siden, men Galaxy Buds Pro er fremstilt til å passe som hånd i hanske i Samsungs økosystem av Galaxy-produkter.

Brukerne trenger ikke å ty til manuelle justeringer, da Galaxy Buds Pro enkelt kan bytte automatisk mellom enheter, for eksempel Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett. Hvis noen ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, setter den nye Auto Switch-funksjonen videoen på pause for å la brukeren svare på anropet uforstyrret ved hjelp av øreproppene. Når samtalen er over skifter lydforbindelsen automatisk tilbake til enheten hvor videoen avspilles, lover Samsung i en pressemelding.

I forhold til tidligere produkter i Galaxy-serien – som Galaxy Buds Live og de opprinnelige Samsung Galaxy Buds – tilbyr Galaxy Buds Pro bedre lyd med en bass på 11 millimeter for et dybere lydbilde og en diskant på 6,5 millimter for skarpere toner.

Brukes øreproppene til å snakke i mobilen, skilles brukerens stemme fra uønskede lyder ved hjelp av tre mikrofoner og en stemmeopptaksenhet (VPU), slik at man blir hørt så klart og tydelig som mulig. En av de ytre mikrofonene har også en høy signal-to-noise ratio (SNR), som hjelper med å eliminere forstyrrende bakgrunnsstøy. I tillegg har Samsung integrert sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimert området på øretelefonene som blir møtt av vind, og filtrerer vekk forstyrrende lyder, som kan være forårsaket av vind.

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien. (Foto: Samsung)

Galaxy Buds Pro tilbyr intelligent ANC-teknologi

Når brukerne skal fokusere på jobb eller ønsker å lukke verden ut for en stund, er det mulighet for å redusere bakkgrunnsstøy med opptil 99 prosent eller finjustere det til ønsket nivå. Med Ambient Sound kan brukerne velge å forsterke nærliggende lyder med mer enn 20 desibel.

I tillegg fungerer funksjonene til ANC og Ambient Sound automatisk sammen og tilpasser seg omgivelsene for å optimalisere lydopplevelsen. Galaxy Buds Pro registrerer når brukeren snakker og kan automatisk veksle mellom å senke eller heve støy i omgivelsene. Hodetelefonene stopper også automatisk musikken når de merker at brukeren snakker, selv om Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er skrudd av.

Med ANC aktivert kan Galaxy Buds Pro spille musikk i opptil fem timer på en oppladning.

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgjengelig på utvalgte markeder fra d. 15. januar med en veiledende pris på 2.490 kroner.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Black Week: De beste hodetelefon-kuppene Mye er på tilbud, men du vil også ha kvalitet. Her er de beste tilbudene vi har funnet så langt blant hodetelefoner og ørepropper.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Følg Lyd & Bilde