Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Samsung Galaxy Buds Pro kommer med lyd fra AKG

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Lyden er utviklet av AKG, som Samsung kjøpte for litt over tre år siden, men Galaxy Buds Pro er fremstilt til å passe som hånd i hanske i Samsungs økosystem av Galaxy-produkter.

Brukerne trenger ikke å ty til manuelle justeringer, da Galaxy Buds Pro enkelt kan bytte automatisk mellom enheter, for eksempel Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett. Hvis noen ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, setter den nye Auto Switch-funksjonen videoen på pause for å la brukeren svare på anropet uforstyrret ved hjelp av øreproppene. Når samtalen er over skifter lydforbindelsen automatisk tilbake til enheten hvor videoen avspilles, lover Samsung i en pressemelding.

I forhold til tidligere produkter i Galaxy-serien – som Galaxy Buds Live og de opprinnelige Samsung Galaxy Buds – tilbyr Galaxy Buds Pro bedre lyd med en bass på 11 millimeter for et dybere lydbilde og en diskant på 6,5 millimter for skarpere toner.

Brukes øreproppene til å snakke i mobilen, skilles brukerens stemme fra uønskede lyder ved hjelp av tre mikrofoner og en stemmeopptaksenhet (VPU), slik at man blir hørt så klart og tydelig som mulig. En av de ytre mikrofonene har også en høy signal-to-noise ratio (SNR), som hjelper med å eliminere forstyrrende bakgrunnsstøy. I tillegg har Samsung integrert sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimert området på øretelefonene som blir møtt av vind, og filtrerer vekk forstyrrende lyder, som kan være forårsaket av vind.

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien. (Foto: Samsung)

Galaxy Buds Pro tilbyr intelligent ANC-teknologi

Når brukerne skal fokusere på jobb eller ønsker å lukke verden ut for en stund, er det mulighet for å redusere bakkgrunnsstøy med opptil 99 prosent eller finjustere det til ønsket nivå. Med Ambient Sound kan brukerne velge å forsterke nærliggende lyder med mer enn 20 desibel.

I tillegg fungerer funksjonene til ANC og Ambient Sound automatisk sammen og tilpasser seg omgivelsene for å optimalisere lydopplevelsen. Galaxy Buds Pro registrerer når brukeren snakker og kan automatisk veksle mellom å senke eller heve støy i omgivelsene. Hodetelefonene stopper også automatisk musikken når de merker at brukeren snakker, selv om Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er skrudd av.

Med ANC aktivert kan Galaxy Buds Pro spille musikk i opptil fem timer på en oppladning.

Annonse

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Buds Pro fås i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgjengelig på utvalgte markeder fra d. 15. januar med en veiledende pris på 2.490 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.