Nyhet

Razer klipper kablene helt

Razer Hammerhead True Wireless X er bittesmå - men de blir garantert ikke oversett.

Skrevet av / 12.06.21 - 12:49
Razer klipper kablene helt

Helt trådløse hodetelefoner ser vi mye av. Nesten på daglig basis. Men ingen av dem ligner hva Razer nå har presentert.

Razer Hammerhead True Wireless X er true wireless-ørepropper i ekte gamingstil. De er laget for å skille seg ut fra mengden med opplyste grønne LED-touchkontrollere.

Proppene er Bluetoothbaserte, men skulle med en latenstid på 60 ms være optimert for spilling på smarttelefoner, nettbrett, bærbare og konsoller. Driverne er 13 mm, som er stort i in-ear-sammenheng.

De brukerdefinerte bakgrunnsbelyste LED-touchkontrollene på hver ørepropp gir rask tilgang til de mest brukte funksjonene, som styring av anrop, lydstyrkekontroll eller aktivering av spillmodus

Den nye Razer Audio App som lanseres sammen med Hammerhead True Wireless X, gir brukerne mulighet til å finjustere lydbildet, tilpasse lydeffekter og lysstyrke og endre berøringsbevegelser. Batteritiden er opptil 24 timer og opptil 28 timer med lyset slukket. Vi må nok anta at dette er medregnet batteritiden i oppladningsetuiet.

Prisen er EUR 88,99 (ca. 950 kroner)

(Grafikk: Razer)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top