Hodetelefoner

Beyerdynamics nye bærbare hodetelefoner låter som stasjonære.
forfatter

Den som ønsker lydkvaliteten fra rådyre stasjonære high-end-hodetelefoner, men vil ha muligheten til å ta dem med seg på tur, bør sjekke ut den nye versjonen av den håndlagde Beyerdynamic T5p, som nå lanseres i sin 2. generasjon.

Den første versjonen kom i 2010, og lyden er nå mer finjustert, med bedre demping av høyttalerelementene, for enda bedre musikkopplevelser.

Foto: Beyerdynamic
Foto: Beyerdynamic

Stor lyd, lav impedans
Beyerdynamic lover detaljert, slikemyk og varm lyd med presis bassgjengivelse. Og det i en bærbar innpakning med lav 32 ohms impedans, for bruk med mobiltelefoner og andre bærbare spillere med begrenset utgangsnivå. For å kunne benytte hodetelefonene i støyende omgivelser er de av lukket type, og de skal dempe støy utenfra meget effektivt.

At de er lett å drive betyr imidlertid ikke at de er små. Disse er nemlig fullvoksne klokker, og ikke sammenleggbare.

T5p har en like voksen prislapp på 8.995 kroner.

njal.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.