TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Råflotte hodetelefoner i ny versjon

Beyerdynamics nye bærbare hodetelefoner låter som stasjonære.

forfatter
Publisert 24.02.16 - 11:23

Den som ønsker lydkvaliteten fra rådyre stasjonære high-end-hodetelefoner, men vil ha muligheten til å ta dem med seg på tur, bør sjekke ut den nye versjonen av den håndlagde Beyerdynamic T5p, som nå lanseres i sin 2. generasjon.

Den første versjonen kom i 2010, og lyden er nå mer finjustert, med bedre demping av høyttalerelementene, for enda bedre musikkopplevelser.

Foto: Beyerdynamic
Foto: Beyerdynamic

Stor lyd, lav impedans
Beyerdynamic lover detaljert, slikemyk og varm lyd med presis bassgjengivelse. Og det i en bærbar innpakning med lav 32 ohms impedans, for bruk med mobiltelefoner og andre bærbare spillere med begrenset utgangsnivå. For å kunne benytte hodetelefonene i støyende omgivelser er de av lukket type, og de skal dempe støy utenfra meget effektivt.

At de er lett å drive betyr imidlertid ikke at de er små. Disse er nemlig fullvoksne klokker, og ikke sammenleggbare.

T5p har en like voksen prislapp på 8.995 kroner.

njal.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Bilde