Nyhet

Q&A med redaksjonen – Live!

Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
L&B Lyd & Bilde Q&A live
forfatter
  • Hva: Q&A med Gråbein fra redaksjonen
  • Tema: Lyd – Hodetelefoner
  • Når: Onsdag 21.oktober 11.00-12.00

Dette er en unik mulighet for våre abonnenter. Vi starter en ny månedlig seanse, hvor du kan spørre redaksjonen om hva du vil innenfor et gitt tema, i hele 60 minutter! Vi svarer på direkten, og kickstarter det hele onsdag 21. oktober kl. 11-12. Link til chatten kommer

Denne onsdagens seanse er det Geir Nordby, alias Gråbein, som svarer på dine spørsmål om hodetelefoner. Hva er best av åpne eller lukkede hodetelefoner? Med eller uten kabel? Trenger du en forsterker? Hva du lurer på er det bare du som vet. Spør oss, så skal vi svare etter beste evne.

Titt innom vår hjemmeside igjen på morgenen onsdag 21/10, og bli med!

Har du ikke et abonnement, kan du skaffe et her. 

Vi gleder oss til å høre dine spørsmål!

 

Med vennlig hilsen

Redaksjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.