TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Q&A med redaksjonen – Live!

Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!

forfatter
Publisert 19.10.20 - 15:44
  • Hva: Q&A med Gråbein fra redaksjonen
  • Tema: Lyd – Hodetelefoner
  • Når: Onsdag 21.oktober 11.00-12.00

Dette er en unik mulighet for våre abonnenter. Vi starter en ny månedlig seanse, hvor du kan spørre redaksjonen om hva du vil innenfor et gitt tema, i hele 60 minutter! Vi svarer på direkten, og kickstarter det hele onsdag 21. oktober kl. 11-12. Link til chatten kommer

Denne onsdagens seanse er det Geir Nordby, alias Gråbein, som svarer på dine spørsmål om hodetelefoner. Hva er best av åpne eller lukkede hodetelefoner? Med eller uten kabel? Trenger du en forsterker? Hva du lurer på er det bare du som vet. Spør oss, så skal vi svare etter beste evne.

Titt innom vår hjemmeside igjen på morgenen onsdag 21/10, og bli med!

Har du ikke et abonnement, kan du skaffe et her. 

Vi gleder oss til å høre dine spørsmål!

 

Med vennlig hilsen

Redaksjonen

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde