Nyhet

Prisgunstige ørepropper fra Marshall

Aktiv støydemping og lang batteritid.
forfatter

De slipper ikke ett, men to sett trådløse ørepropper. Marshall Minor III er den enkleste og rimeligste. Her har Marshall jobbet med å forbedre lyden, men de lover at lydsignaturen fremdeles er ekte Marshall. Kraftfull og fyldig.

Spiller lenge gjør de også. 25 timer om man slår sammen batteritiden i proppene, som spiller i fem timer, og batteritiden til etuiet.

Minor III betjenes med berøring på den ene øreproppen, og de er sprutsikre så man trenger ikke å frykte høstens regnværsdager.

Prisen er oppgitt til 1300 kr og de kan forhåndsbestilles allerede nå.

Motif A.N.C.

Den andre modellen heter Motif A.N.C. og er mer avansert med adaptiv støydemping, og eq-innstillinger via appen på mobilen. Den aktive støydempingen kan justeres i appen, og musikken styres fra berøringsflaten på den ene øreproppen.

To mikrofoner skal sørge for at du blir hørt under telefonsamtaler.

Her er batteritiden oppgitt til 4,5 timer, 20 timer om man legger til etuiet.

Disse er det også mulig å forhåndsbestille nå, og øreproppene er tilgjengelig fra 30. september til 2200 kr.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.