TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Prisgunstige ørepropper fra Marshall

Aktiv støydemping og lang batteritid.

forfatter
Publisert 16.09.21 - 16:32

De slipper ikke ett, men to sett trådløse ørepropper. Marshall Minor III er den enkleste og rimeligste. Her har Marshall jobbet med å forbedre lyden, men de lover at lydsignaturen fremdeles er ekte Marshall. Kraftfull og fyldig.

Spiller lenge gjør de også. 25 timer om man slår sammen batteritiden i proppene, som spiller i fem timer, og batteritiden til etuiet.

Minor III betjenes med berøring på den ene øreproppen, og de er sprutsikre så man trenger ikke å frykte høstens regnværsdager.

Prisen er oppgitt til 1300 kr og de kan forhåndsbestilles allerede nå.

Motif A.N.C.

Den andre modellen heter Motif A.N.C. og er mer avansert med adaptiv støydemping, og eq-innstillinger via appen på mobilen. Den aktive støydempingen kan justeres i appen, og musikken styres fra berøringsflaten på den ene øreproppen.

To mikrofoner skal sørge for at du blir hørt under telefonsamtaler.

Her er batteritiden oppgitt til 4,5 timer, 20 timer om man legger til etuiet.

Disse er det også mulig å forhåndsbestille nå, og øreproppene er tilgjengelig fra 30. september til 2200 kr.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
LG lanserer nye ørepropper LGs nye Tone Free ørepropper sitter som støpt, og lover store lydopplevelser med blant annet Dolby Atmos og støyreduksjon.
FreeBuds-familien utvides FreeBuds-familien utvides med Pro 2
T+A hodetelefoner: Toppmodellen er en drøm Når T+A lager hodetelefoner, så mener de alvor. Toppmodellen Solitaire P er rene kunstverket.
En mer tilgjengelig hodetelefon fra Meze Meze ønsker med 109 Pro å tilby mange av kvalitetene fra sine flaggskip, til en mye lavere pris.
10 helt trådløse ørepropper til en tusenlapp Hvilke trådløse ørepropper er best, når du helst vil bruke pengene på noe helt annet? Og bør man prioritere støykansellering i budsjettklassen? Les vår test!
Endelig slipper de trådløse ørepropper med støydemping Beyerdynamic Free Byrd er utrolig nok deres første helt trådløse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend