Search
Generic filters

Pioneer hevder overlegen lydkvalitet

Med nye hodetelefoner, både i og utenpå øret.

Pioneer lanserer fire hodetelefoner for klubbdansere, deriblant to øreklokkemodeller og to øreproppmodeller.

Pioneer_klokker
Pioneer SE-MX9 og SE-MX7

Flaggskipet: SE-MX9
Flaggskipet heter SE-MX9, som har som formål å gi den best mulige klubblyden, takket være to 50 mm drivere. Teknologien har modellen arvet fra de klassiske HDJ-2000 DJ-hodetelefonene, som flere DJ-er i verden har satt sin lit til.

Med SE-MX9 har Pioneer valgt å ta komforten et hakk videre, med en ny hodebøyle utviklet for å gi bedre kontaktflate mot hodet. Noe som igjen ”resulterer i en stabil og veldig komfortabel tilpasning, som gjør at brukeren enkelt ’glemmer’ at han faktisk bruker disse hodetelefonene,” i følge Pioneers pressemelding.

SE-MX9 har en 1,2 meters flokefri, avtakbar D-formet ledning. Integrert i denne er både mikrofon og fjernkontroll for innkomne telefonsamtaler. Øreklokkene er bygget i aluminium og kan velges i fargene Bright Silver, Indigo Black eller Bright Copper. Tilbehør inkluderer bæreveske, en ekstra 2 meters ledning for hjemmebruk, en flyadapter og en 6,3 mm fullstørrelse jackplugg.

SE-MX7
SE-MX7 har hele to høyttalerelementer til hvert øre – en 40 mm for mellomtone og bass, og en diskant. Dette for å kunne gjenskape klubblydopplevelsen på mest mulig dynamisk vis. I tillegg har hodetelefonene såkalt Advanced Bass Level Control, som gjør at bassen kan justeres uavhengig. Dette gjøres ved å vri på justeringshendelen på venstre ørekopp.

Også SE-MX7 har et hodebånd med en form som maksimerer kontaktflaten med hodet, for en stabil og komfortabel tilpasning. Kommunikasjon med resten av verden sørges for av en integrert mikrofon og innebygd fjernkontroll på ledningen. Hodetelefonene er tilgjengelig i Matt Hvit, Matt Svart, Matt Blå & Matt Oransje. Bæreboks er inkludert.

Pioneer_propper
Pioneer SE-CX9 og SE-CX8

Ørepropper
Øreproppene SE-CX9 og SE-CX8 er laget for å levere det samme lydtrykket som på diskoteket. Basselementene er montert bakerst i øreproppene, og Pioneer lover et enestående basstrykk, på linje med det man kjenner fra nattklubbene. SE-CX9 skiller seg fra SE-CX8 med sin toveis balansert armatur-konstruksjon. I motsetning til en vanlig membran benyttes da en bevegelig, magnetisk armatur som er formet slik at den kan bevege seg innenfor magnetens magnetfelt. Balansert armatur har potensielt renere lyd enn et vanlig dynamisk element.

 

Les også: Test av HiSound Audio HSA-BA100 ørepropper med balansert armatur

 

SE-CX8 har dynamiske elementer – også dette en toveis konstruksjon, med separat bass og diskant. Vi loves ”en fantastisk lytteropplevelse som ikke likner måten man lytter til musikk på med tradisjonelle hodetelefoner”.

Begge øreproppmodellene har både mikrofon og fjernkontroll innebygd i ledningen. Ledningen er for øvrig avtakbar og flokefri, og øreproppene er utviklet for å høy komfort og ”perfekt tilpasning”. I tillegg følger det med tre byttbare gummipropper i forskjellige størrelser og et beskyttende etui.

SE-CX8 er tilgjengelig i Bright Silver, Indigo Black og Bright Copper. SE-CX9 har aluminiumskall i en dyp sølvfarge med røde detaljer.

Priser og lanseringsdato vet vi ikke ennå.

pioneer.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.