TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Pimpede Audio Technica hodetelefoner

Audio Technica ATH-M50RD er en ny, rød versjon av den populære M50.

forfatter
Publisert 20.02.13 - 14:13

Den nye hodetelefonen i frekk rødfarge er i begrenset opplag på 500 stykker i hele Skandinavia.

Den nye modellen, ved navn ATH-M50RD, har samme, glimrende lydkvalitet som ATH-M50. Det innebærer 45 mm elementer drevet av neodymmagneter, som tåler en trøkk. Fjærende spiralkabel avlaster både kabel og plugg for unødvendige påkjenninger, og i esken følger en adapter fra 3,5 mm minijack til 6,3 mm jack.

ATH-M50RD er først og fremst beregnet for DJ-bruk og lytting gjennom en god hodetelefonforsterker, ettersom effektiviteten ikke blir all verden fra iPod-en eller smartmobilen.

Vi var meget begeistret for ATH-M50 da vi testet den i 2010. Testen kan du lese her.

Veiledende pris blir 1.299 kroner når ATH-M50RD lanseres i mars.

scandecsystemer.no
audio-technica.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde