Pimpede Audio Technica hodetelefoner

Audio Technica ATH-M50RD er en ny, rød versjon av den populære M50.
forfatter

Den nye hodetelefonen i frekk rødfarge er i begrenset opplag på 500 stykker i hele Skandinavia.

Den nye modellen, ved navn ATH-M50RD, har samme, glimrende lydkvalitet som ATH-M50. Det innebærer 45 mm elementer drevet av neodymmagneter, som tåler en trøkk. Fjærende spiralkabel avlaster både kabel og plugg for unødvendige påkjenninger, og i esken følger en adapter fra 3,5 mm minijack til 6,3 mm jack.

ATH-M50RD er først og fremst beregnet for DJ-bruk og lytting gjennom en god hodetelefonforsterker, ettersom effektiviteten ikke blir all verden fra iPod-en eller smartmobilen.

Vi var meget begeistret for ATH-M50 da vi testet den i 2010. Testen kan du lese her.

Veiledende pris blir 1.299 kroner når ATH-M50RD lanseres i mars.

scandecsystemer.no
audio-technica.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.