Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Fire nye Philips-modeller til trening

Philips lanserer hodetelefoner og ørepropper for trening og sport.

Skrevet av / 27.01.21 - 13:37
Fire nye Philips-modeller til trening

Av aktive sportsentusiaster i alderen 16-24 år bruker nesten to tredjedeler av dem hodetelefoner eller ørepropper. Det ønsker Philips å ta andeler av, med fire nye modeller som kommer i april. Det kommer flere typer hodetelefoner og ørepropper, både on-ear, med nakkebånd og helt trådløse ørepropper.

Philips TAA7306 in case-gigapixel-standard-width-3840px Philips TAA7306 lifestyle
<
>
A7306 er Philips' nye flaggskip innen helt trådløse ørepropper for trening. Foto: Philips

Philips A7306 – Flaggskip uten en tråd

A7306 er Philips’ nye flaggskip blant helt trådløse sportsørepropper. Myntet på den moderne idrettsutøveren skal de gi “eksepsjonell passform og komfort med tre forskjellige fargede vinger og tre avtakbare ear-hooks.”

En god passform skal sørge for best mulig passiv støydemping mens store 9mm høyttalerelementer (drivere) skal gi “en fantastisk lyd”. Batteritiden er opptil 6 timer sammenhengende, mens der bærbare ladeetuiet gir 18 timer ekstra. Med hurtiglading får du 1 time lyd med kun 15 minutters lading.

Philips A7036 har innebygd pulsmåler, og de er kompatible med flere ulike fitness-apper. Øreproppene er vanntette, støvtette og svettsikre med IP57 sertifisering, og etuiet har innebygd UV-lys som dreper nesten alle bakterier på øreproppene i løpet av 20 sekunder.

Les også Disse er ikke som andre sportsklokker Hodetelefoner som bærer Adidas-logoen setter krav, og RPT-01 skuffer ikke.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v90), quality = 100 Philips TAA6606
<
>
Philips A6606 gir musikk gjennom kinnbeinet. Foto: Philips

Philips A6606 – Musikk inntil beinet

I stedet for vanlige høyttalerelementer plasseres Philips A6606 inntil kinnbeinet, hvorpå lyden forplanter seg videre inn i ørene. En fordel med det er at hodetelefonene kan gjøres meget vanntette (IP67), slik at du kan bruke dem til å svømme med. Videre, siden de ikke blokkerer øregangen, hører du alt som foregår rundt deg. En stor fordel når man ferdes i farlig trafikk.

Philips A6606 bruker er en meget lett struktur i titan, og passformen skal passe perfekt under en sykkelhjelm. Som en ekstra sikkerhet kommer hodetelefonene med integrerte LED-lys som styres fra Philips Headphones-appen. 

Batteriet holder til 9 timers avspilling. Hurtiglading i 15 minutter gir en times spilletid, mens hodetelefonene fullades i løpet av 2 timer.

Philips TAA4216 Philips TAA4216 gymbag
<
>
Philips A4216 er for mosjonister og atleter som foretrekker klokker. Foto: Philips

Philips A4216 – for deg som liker klokker

Om du ikke er glad i ørepropper eller å sende lyden gjennom hodeskallen, men foretrekker tradisjonelle klokker, kan A4216 være for deg. Dette er on-ear-hodetelefoner for trening og andre “robuste utendørsaktiviteter”. Vi loves god støydemping og store 40 mm høyttalerelementer som skal gi flott lyd med “dyp bass”.

De har lav vekt, og har blitt “ergonomisk designet for ekstra komfort”, blant annet med minneskum med en spesiel kjølegel som hindrer klamhet i ørene når du trener intensivt. Hodetelefonene kan vaskes for god hygiene.

Spilletiden er på 25 timer, og de kan hurtiglades i 15 minutter for 2 timer med spilling.

Philips TAA3206 lifestyle Philips TAA3206
<
>
Philips A3206 er semi-trådløse propper med nakkeledning. Foto: Philips

Philips A3206 – Trådløse øreropper med nakkebånd

Selv om det er helt trådløse ørepropper som er den nye vinen, betyr ikke det at det ikke er noen fordeler med å velge øreropper med nakkebånd. For det første har de lengre spilletid. For det andre er det vanskeligere å miste dem, og skal du ta dem ut for en kortere periode, henger de rundt halsen og er enkle å putte tilbake i ørene. I stedet for å måtte ta frem etuiet fra lommen og åpne det til stadighet.

Philips A3206 tilbyr “en kombinasjon av presentasjon, komfort og trygghet for løpere, turgåere og trening på gymmen.” De er ekstra lette, og dessuten vannavstøtende. Høyttalerelementene er store, 13,6 mm, for bedre dynamikk og bassrespons.

Øreproppene er kompatible med både Google-assistenten og Siri, og batteriet holder til 10 timer med musikkspilling i strekk.

Velg mellom tre byttbare vingetupper og tre ear-hooks, slik at du kan finne din optimale passform. Ladingen bak nakken er forsterket med Kevlar og har innebygd refleks som synes i mørket. 

Tilgjengelighet og priser

Alle fire modeller lanseres i april. Vi har ennå ikke fått priser.

philips.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dyson lanserer sine første hodetelefoner

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Scroll to Top