TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Philips først med Lightning

Disse hodetelefonene skled nesten under radaren, men er høyinteressante fordi de er først med Apples Lightning-plugg.

forfatter
Publisert 11.09.14 - 12:32

Det åpner nemlig for noen nye muligheter. Å bytte ut en vanlig minijackåplugg med Apples lightning-plugg, har nemlig gjort det mulig å gjøre lyden bedre, sier WOOX Innovations, som står bak Philips Fidelio M2L, L for Lightning.

Lyden sendes som et digitalsignal til hodetelefonene, og det skal eliminere crosstalk og interferens, og hodetelefonen kan styres fra en app. Blant annet støtter den iTunes radio.

Signalbehandlingen foregår i hodetelefonen, som har en integrert 24-bits digitalkonverter som støtter høyoppløst lyd.

Hodetelefonene som er bygget på en eksisterende Fidelio-modell med 40 mm elementer med neodymiummagneter, er ikke i salg før desember 2014. Prisen i Euro er 250, norsk pris er ikke kjent.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde