Bærbar musikk

Disse hodetelefonene skled nesten under radaren, men er høyinteressante fordi de er først med Apples Lightning-plugg.
forfatter

Det åpner nemlig for noen nye muligheter. Å bytte ut en vanlig minijackåplugg med Apples lightning-plugg, har nemlig gjort det mulig å gjøre lyden bedre, sier WOOX Innovations, som står bak Philips Fidelio M2L, L for Lightning.

Lyden sendes som et digitalsignal til hodetelefonene, og det skal eliminere crosstalk og interferens, og hodetelefonen kan styres fra en app. Blant annet støtter den iTunes radio.

Signalbehandlingen foregår i hodetelefonen, som har en integrert 24-bits digitalkonverter som støtter høyoppløst lyd.

Hodetelefonene som er bygget på en eksisterende Fidelio-modell med 40 mm elementer med neodymiummagneter, er ikke i salg før desember 2014. Prisen i Euro er 250, norsk pris er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.