Ørepropper til vintersport

JBL gir musikk i ørene, selv når det går vilt for seg i skibakken.

Skrevet av / 13.02.16 - 12:29
Ørepropper til vintersport

Hvis vinterferien foregår på snowboard eller med freestyle-skiakrobatikk kan det være vrient for hodetelefonene å følge med og levere det riktige lydsporet uten å falle ut.

Hvis det er et problem du kan nikke gjenkjennende til, har Harman en løsning i form av sportshodetelefonene JBL Grip, som er utviklet til netopp å kunne klare alle slags hopp og fall. Øreproppene er utviklet i samarbeid med den profesjonelle snowboarderen Ben Ferguson, som har testet dem grundig og vendt tommelen opp.

Foto: Harman
JBL Grip 100. Foto: Harman

JBL Grip-serien inkluderer hodetelefonene JBL Grip 100 og Grip 200. De har et såkalt twist-lock-design, hvor de ergonomiske ørespissene dreies og låses behagelig i ørene med en passform som er gjennomtestet av actionsportsatleter, så de ikke faller ut. Selve øreproppene er laget av et ultramykt materiale, som aldri blir ubehagelig, i følge JBL. På den dyrere Grip 200-modellen er det innebygd fjernkontroll, som gjør det lettere å besvare samtaler på mobilen samt styre mellom sangene.

JBL Grip kommer i tre fargekombinasjoner: Navy/orange, grafittgrå og olivengrønn med 2 x 15 mm elementer, 20Hz-20Hz frekvensområde og en 114 cm lang ledning.

JBL Grip 200. Foto: Harman
JBL Grip 200. Foto: Harman

Harman setter prikken over i-en ved å opptre som sponsor for et av de største ski- og snowboard-arrangementene i Europa – nemlig Frostgun Invitational i Val d’isere i de franske alpene fra 16. til 18. februar. Her kan man foruten JBL Grip også oppleve navn som Suspekt, Too Many Lefthands og DJ E.D.D.EH og selvfølgelig noen av de beste snowboardere og freeskiere i verden. Arrangementet kringkastes dessuten live på TV2 Sportskanalen.

JBL Grip 100 og JBL Grip 200 har veiledende utsalgspriser på henholdsvis 199 og 299 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top