Hodetelefoner

JBL gir musikk i ørene, selv når det går vilt for seg i skibakken.
Annonse
Annonse
forfatter

Hvis vinterferien foregår på snowboard eller med freestyle-skiakrobatikk kan det være vrient for hodetelefonene å følge med og levere det riktige lydsporet uten å falle ut.

Hvis det er et problem du kan nikke gjenkjennende til, har Harman en løsning i form av sportshodetelefonene JBL Grip, som er utviklet til netopp å kunne klare alle slags hopp og fall. Øreproppene er utviklet i samarbeid med den profesjonelle snowboarderen Ben Ferguson, som har testet dem grundig og vendt tommelen opp.

Foto: Harman
JBL Grip 100. Foto: Harman

JBL Grip-serien inkluderer hodetelefonene JBL Grip 100 og Grip 200. De har et såkalt twist-lock-design, hvor de ergonomiske ørespissene dreies og låses behagelig i ørene med en passform som er gjennomtestet av actionsportsatleter, så de ikke faller ut. Selve øreproppene er laget av et ultramykt materiale, som aldri blir ubehagelig, i følge JBL. På den dyrere Grip 200-modellen er det innebygd fjernkontroll, som gjør det lettere å besvare samtaler på mobilen samt styre mellom sangene.

JBL Grip kommer i tre fargekombinasjoner: Navy/orange, grafittgrå og olivengrønn med 2 x 15 mm elementer, 20Hz-20Hz frekvensområde og en 114 cm lang ledning.

JBL Grip 200. Foto: Harman
JBL Grip 200. Foto: Harman

Harman setter prikken over i-en ved å opptre som sponsor for et av de største ski- og snowboard-arrangementene i Europa – nemlig Frostgun Invitational i Val d’isere i de franske alpene fra 16. til 18. februar. Her kan man foruten JBL Grip også oppleve navn som Suspekt, Too Many Lefthands og DJ E.D.D.EH og selvfølgelig noen av de beste snowboardere og freeskiere i verden. Arrangementet kringkastes dessuten live på TV2 Sportskanalen.

JBL Grip 100 og JBL Grip 200 har veiledende utsalgspriser på henholdsvis 199 og 299 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Det er i hvert fall hva som hevdes om Mad Catz R.A.T. DWS trådløse spillmus.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
AOC og Porsche Design har med PD27 gått sammen om å lage en fet 240 Hz gamingskjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.