Hodetelefoner

JBL gir musikk i ørene, selv når det går vilt for seg i skibakken.
Annonse
Annonse
forfatter

Hvis vinterferien foregår på snowboard eller med freestyle-skiakrobatikk kan det være vrient for hodetelefonene å følge med og levere det riktige lydsporet uten å falle ut.

Hvis det er et problem du kan nikke gjenkjennende til, har Harman en løsning i form av sportshodetelefonene JBL Grip, som er utviklet til netopp å kunne klare alle slags hopp og fall. Øreproppene er utviklet i samarbeid med den profesjonelle snowboarderen Ben Ferguson, som har testet dem grundig og vendt tommelen opp.

Foto: Harman
JBL Grip 100. Foto: Harman

JBL Grip-serien inkluderer hodetelefonene JBL Grip 100 og Grip 200. De har et såkalt twist-lock-design, hvor de ergonomiske ørespissene dreies og låses behagelig i ørene med en passform som er gjennomtestet av actionsportsatleter, så de ikke faller ut. Selve øreproppene er laget av et ultramykt materiale, som aldri blir ubehagelig, i følge JBL. På den dyrere Grip 200-modellen er det innebygd fjernkontroll, som gjør det lettere å besvare samtaler på mobilen samt styre mellom sangene.

JBL Grip kommer i tre fargekombinasjoner: Navy/orange, grafittgrå og olivengrønn med 2 x 15 mm elementer, 20Hz-20Hz frekvensområde og en 114 cm lang ledning.

JBL Grip 200. Foto: Harman
JBL Grip 200. Foto: Harman

Harman setter prikken over i-en ved å opptre som sponsor for et av de største ski- og snowboard-arrangementene i Europa – nemlig Frostgun Invitational i Val d’isere i de franske alpene fra 16. til 18. februar. Her kan man foruten JBL Grip også oppleve navn som Suspekt, Too Many Lefthands og DJ E.D.D.EH og selvfølgelig noen av de beste snowboardere og freeskiere i verden. Arrangementet kringkastes dessuten live på TV2 Sportskanalen.

Annonse

JBL Grip 100 og JBL Grip 200 har veiledende utsalgspriser på henholdsvis 199 og 299 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Det trådløse headsettet med ANC er laget til Xbox, men kan også brukes på andre plattformer, samt til musikk.
Sony FE 14mm F1.8 GM
Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.
Nå kan du snart bestille Volkswagen ID.4 med firehjulstrekk. Og kanskje oppgradert stereo?
Fitbit lanserer nå Luxe, et praktisk og stilig aktivitetsarmbånd som skal hjelpe deg med å ta godt være på helse og velvære.
Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.
Velkommen til Utmark: Briljant sort komedie eller banal russerevy?
Ikke faststoffbatteri, men en viktig modell likevel.
Fujifilm XF 18mm F1.4 R LM WR
Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.