Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ørepropper som tåler en støyt

Med de trådløse trenings-øreproppene Vista 2 lover Jaybird militær standard med overlegen holdbarhet.

De nye treningsproppene JayBird Vista 2 er både vanntette og svett- og støvavisende, i tillegg skal de også være støtsikre. Det har skjedd litt siden vi testet Vista 1 for rundt et år siden. Bl.a. er lade-etuiet og blitt vanntett, slik at øreproppene tåler å ligge i baggen sammen med våte håndklær og treningstøy.

Videoanmeldelse: Sportspropper med trøkk i bassen Jaybird Vista er stabile, og med masse bassenergi! Men her er det også gjort noen rare valg.

Batteritiden er oppgitt til å være 24 timer og åtte timers uforstyrret spilletid. Hvis du spontant får trangen til en joggetur og oppdager at batteriet er tomt, så gir en hurtigoppladning på kun fem minutter en times bruk.

jv3 jv4 jv5
<
>
I tillegg til den svarte standardfargen kommer øreproppene også i Nimbus Grey og Midnight Blue. Foto: Jaybird)

Hvis du er litt klumsete av deg, så kan du via Jaybird-appen få hjelp til å finne ut hvor øreproppene din ligger, og ifølge produsenten kan du via Find My Case-funksjonen også spore øreproppene selv om de ligger i det lukkede etuiet – en funksjon som Jaybird er de første til å komme med.

Ifølge produsenten har de jobbet med å prøve å fjerne all forstyrrende bakgrunnslyd, f.eks. vind, slik at telefonsamtaler blir enklere, og det er en av grunnene til at Vista 2 er utstyrt med to mikrofoner i hver ørepropp.

Vista 2 tåler å bli våte etter en svett treningstur. (Foto: Jaybird)

Annonse

Føl deg helt trygg med Vista 2

Utstyrt med SurroundSense-teknologi og 6 mm drivere får Vista 2-brukeren muligheten til å forsterke lyden fra omgivelsene, som gir økt sikkerhet ved f.eks. trening i storbyen, eller stenge ute omverden med Active Noise Cancellation når du trenger fult fokus på oppgaven.

“Høy lydkvalitet er avgjørende for at idrettsutøvere skal få den beste opplevelsen fra hodetelefonene sine, og det er også utrolig viktig for dem å kunne være oppmerksom på omgivelsene. Hos Jaybird ligger fokuset på innovasjon, og vi har derfor valgt å jobbe sammen profesjonelle idrettsutøvere for å oppnå den optimale balansen mellom sikkerhet og lydopplevelse. Vista 2 sin avanserte teknologi muliggjør nettopp det. Uansett hvor dine eventyr fører deg, så kan du nyte kvalitetslyd samtidig med at lydbildet tilpasser seg til omgivelsene dine,» sier direktør for JayBird, David Raffone.

Annonse

Her i Lyd & Bilde ser vi frem til å få på oss treningsklærne og prøve et par Vista 2, for å se hva som egentlig har skjedd siden sist!

JayBird Vista 2 kan kjøpes nå og koster 1.999 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.