Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ørepropper som tåler en støyt

Med de trådløse trenings-øreproppene Vista 2 lover Jaybird militær standard med overlegen holdbarhet.

Skrevet av / 08.06.21 - 15:58
Ørepropper som tåler en støyt

De nye treningsproppene JayBird Vista 2 er både vanntette og svett- og støvavisende, i tillegg skal de også være støtsikre. Det har skjedd litt siden vi testet Vista 1 for rundt et år siden. Bl.a. er lade-etuiet og blitt vanntett, slik at øreproppene tåler å ligge i baggen sammen med våte håndklær og treningstøy.

Les også Videoanmeldelse: Sportspropper med trøkk i bassen Jaybird Vista er stabile, og med masse bassenergi! Men her er det også gjort noen rare valg.

Batteritiden er oppgitt til å være 24 timer og åtte timers uforstyrret spilletid. Hvis du spontant får trangen til en joggetur og oppdager at batteriet er tomt, så gir en hurtigoppladning på kun fem minutter en times bruk.

jv3 jv4 jv5
<
>
I tillegg til den svarte standardfargen kommer øreproppene også i Nimbus Grey og Midnight Blue. Foto: Jaybird)

Hvis du er litt klumsete av deg, så kan du via Jaybird-appen få hjelp til å finne ut hvor øreproppene din ligger, og ifølge produsenten kan du via Find My Case-funksjonen også spore øreproppene selv om de ligger i det lukkede etuiet – en funksjon som Jaybird er de første til å komme med.

Ifølge produsenten har de jobbet med å prøve å fjerne all forstyrrende bakgrunnslyd, f.eks. vind, slik at telefonsamtaler blir enklere, og det er en av grunnene til at Vista 2 er utstyrt med to mikrofoner i hver ørepropp.

Vista 2 tåler å bli våte etter en svett treningstur. (Foto: Jaybird)

Føl deg helt trygg med Vista 2

Utstyrt med SurroundSense-teknologi og 6 mm drivere får Vista 2-brukeren muligheten til å forsterke lyden fra omgivelsene, som gir økt sikkerhet ved f.eks. trening i storbyen, eller stenge ute omverden med Active Noise Cancellation når du trenger fult fokus på oppgaven.

“Høy lydkvalitet er avgjørende for at idrettsutøvere skal få den beste opplevelsen fra hodetelefonene sine, og det er også utrolig viktig for dem å kunne være oppmerksom på omgivelsene. Hos Jaybird ligger fokuset på innovasjon, og vi har derfor valgt å jobbe sammen profesjonelle idrettsutøvere for å oppnå den optimale balansen mellom sikkerhet og lydopplevelse. Vista 2 sin avanserte teknologi muliggjør nettopp det. Uansett hvor dine eventyr fører deg, så kan du nyte kvalitetslyd samtidig med at lydbildet tilpasser seg til omgivelsene dine,” sier direktør for JayBird, David Raffone.

Her i Lyd & Bilde ser vi frem til å få på oss treningsklærne og prøve et par Vista 2, for å se hva som egentlig har skjedd siden sist!

JayBird Vista 2 kan kjøpes nå og koster 1.999 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Scroll to Top