Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ørepropper som forbedrer hørselen

Jabra Enhance Plus er midt i mellom hodetelefon og høreapparat.

Skrevet av / 20.08.21 - 19:43
Ørepropper som forbedrer hørselen

Hodetelefoner er ofte beskyldt for å ødelegge hørselen til ungdommen – særlig av folk som er litt opp i årene. Jabra har nå kommet med et produkt som faktisk gjør det helt motsatte: De forbedrer hørselen!

Jabra Enhance Plus kan nemlig ikke bare brukes som helt trådløse ørepropper til musikk og telefonsamtaler. De forsterker og forbedrer også lyden fra omgivelsene, slik at folk som har nedsatt hørsel, men ikke er klare til hørepropper, fortsatt kan høre godt. Altså en mellomting mellom hodetelefon og høreapperat.

At det kommer fra Jabra er ikke overraskende. Jabra er et datterselskap av GN, som i mange tiår har laget nettopp høreapparater. Dermed har de lett tilgang til teknologien.

Jabra Enhance Plus ligner helt trådløse ørepropper, men har også funksjoner fra høreapparater. (Foto: Jabra)

Selv om de har flere funksjoner, så er Jabra Enhance Plus kun halvparten så store som selskapets alminnelige true wireless-ørepropper. Det loves også en usedvanlig lang batteritid på 10 timer på en oppladning.

«Ved å kombinere ekspertisen fra begge sider av våres audiovirksomheter, både medico og consumer, tilbyr Jabra Enhane Plus en lydløsning til dem som opplever utfordringer med hørselen i hverdagen», sier Jabras direktør, René Svendsen-Tune.

Jabra Enhance Plus blir først lansert i USA, men kommer også senere til andre land, avhengig av lovgivning. Nøyaktig når de kommer til våre breddegrader og til hvilken pris, er ikke opplyst.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

Trådløse ørepropper til jul: De 10 beste kjøpene

0
Scroll to Top