Oppdatert bestselger fra Beats

Nye Solo2 lover enda bedre lyd enn forgjengeren.
forfatter

At Beats Solo ble en suksess er det liten tvil om. I følge Beats solgte de fire stykk i minuttet i løpet av 2013! Og nå kommer oppfølgeren.

Utseendemessig ligner Solo2 mye på forgjengeren, med runde klokker og en glatt overflate uten synlige skruer. Men på innsiden har det skjedd saker. I følge Beats har toeren klarere lyd, med mer dynamikk, og ett bredere frekvensområde.

solo2-white-quarter

Øreklokkene shal ha helt riktig vinkel for å levere musikken rett inn i øret. God bærekomfort, samt at klokkene også avleder varme, skal gjøre at man kan lytte lenge til favorittmusikken uten hodebry.

Beats Solo2 er tilgjengelig i hvitt, rosa, rød, grå, blå eller svart. Kjøper man den røde versjonen støtter man samtidig kreftforskning gjennom Project Red.

Solo2 er tilgjengelig nå, til en pris på 1699 kroner.

www.beatsbydre.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.