Search
Generic filters

On-ear fra B&O

B&O PLAY by Bang & Olufsen presenterer BeoPlay H2: en on-ear hodetelefon man sier er "den perfekte match til et aktivt liv".

«Hos B&O PLAY er vi 100 % dedikert til å gi en ny generasjon lyd og design i absolutt særklasse,» sier Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY, og fortsetter: «Med BeoPlay H2 blir den unike Bang & Olufsen-lyden nå tilgengelig i en ny produktkategori og med en design og en brukeropplevelse som fultt ut matcher den store lyden.»

BeoPlay H2 vejer kun 150 gram, og inne i hodetelefonene sitter en spesialutviklet høyttalerenhet på 40 mm og en bassport som skal sikre en fyldig og kraftfull lyd. Materialene er komposittmaterialer, rå tekstiler og ekte lammeskinn. Hodebøylen tilpasser seg automatisk til din hodestørrelse og -form, når du har hatt den på i et par minutter. Den får sin originale form tilbake når du tar den av igjen.

BeoPlay H2 er designet av den danske industrielle designer Jakob Wagner, som også står bak BeoPlay H6 og BeoPlay H3. «Med B&O PLAY ønsker vi primært å gi våre kunder autentisk lyd. Min utfordring var å utttrykke det i hver eneste lille detalj på BeoPlay H2, så musikken fremstår autentisk og som en nytelse for alle sanser,» forteller Jakob Wagner. «Det gjorde vi ved å tenke hver del separat for å optimere og forenkle helheten.»

H2 er utstyrt med en tre-knapps-fjernbetjening og en mikrofon. Fjernbetjeningen og mikrofonen er begge integrert i kablen. Fra januar 2015 lanserer B&O PLAY en rekke kabler til forskjellige brukssituasjoner: en kort lydkabel, som er ideell til brystlommen (0,5 m), en lang lydkabel som passer til lytting fra hjemmeanlegget (2,5 m), og til slutt en spesiell kabel til Android-enheter. BeoPlay H2 koster ca 1.600 kroner.

Sven Bilen


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.