Hodetelefoner

DNA Pro og DiamondZ i roségull-utseende gir passe ”bling” for pengene.
forfatter

Hodetelefonen DNA Pro har trådløs Bluetooth med aptX for bedre lyd, aktiv støydemping og knappefri berøringskontroll, som skrur opp og ned lyden, manøvrerer mellom musikk og svarer på telefonsamtaler. Alternativt kan den kobles med kabel, slik at den kan brukes selv om batteriet er flatt. Prisen er rundt 450 dollar. Med norsk moms ser vi fort på minst 3.500 kroner.

Monster DNA Pro.
Monster DNA Pro

Monster DiamondZ har et iøynefallende roségull-utseende. Disse kan imidlertid kun kjøpes hos den eksklusive butikken Harrods i London. Prisen er 250 pund, rundt 2.500 kroner.

Monster DiamondZ
Monster DiamondZ er alt annet enn anonyme.

DiamondZ har klussfrie kabler, og det følger med både en universell og en spesifikt for Apple-enheter. Vinklet plugg gir mindre belastning, og hodetelefonene har selvsagt innebygd mikrofon for håndfrie mobilsamtaler.

erji-monster-Rose-Gold-Diamondz-2

En liten Bluetooth-høyttaler som passer i håndflaten slippes i mai, ved navn Monster SuperStar. I følge Monster skal den aktive høyttaleren gi ordentlig hi-fi-lyd, og høyttaleren støtter både aptX og AAC over Bluetooth. Begge gir god komprimering for bedre lydkvalitet, sistnevnte vil spesielt glede iPhone-eiere – ettersom iPhone støtter AAC men ikke aptX.

Monster SuperStar er en liten Bluetooth-høyttaler som passer i håndflaten.
Monster SuperStar er en liten Bluetooth-høyttaler som passer i håndflaten.

Vi har sett priser for SuperStar oppgitt til 130 euro, 150 dollar og rundt 100 engelske pund. Vi forventer dermed en pris på noe over 1.000 kroner her hjemme.

monsterproducts.com
interconnect.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.